På resande fot..

Nu sitter jag hemma hos min bästis Olly och ska snart springa ner och ta bussen hem. Idag är det ju som sagt cup i Finspång och samlingen är halv tre i Norrköping. Så ska hem och slänga in alla väskor i bilen för att sedan.

Efter cupen ska vi åka direkt till mormor i Örebro. Där får man förhoppningsvis träffa kusinerna och kanske också någon gammal kompis sen Örebro-tiden! =)

Nej nu ska jag skynda mig! Hoppas att eran jul har varit lika bra som min i varje fall!

Bästa Olly! ;)


Jessica

Väntan..

Ja, då är det ungefär 30 minuter kvar till klockan slår tolv och det äntligen är julafton. MEN..
Vart är julkänslan? Att gå på stan i en höst/vår jacka och inte frysa.. att gräsmattan är grön och nästan behöver klippas DET ÄR INGA VINTRIGA KÄNSLOR!!! GE MIG SNÖÖÖÖÖÖÖÖ!!

Jaja, vi får se om jag får något imorn.. Har varit lite hopplös och inte önskat mig så mycket..;);)

nej, nu ska jag ta min hopplösa huvudvärk med mig till sängen och förhoppningsvis vakna utan den imorn!

Ja just det! Jag har färgat om håret. eller lagt i några nya slingor så nu är det lite mer åt koppar... =)

GODNATT

Jessica

Om och om igen..

Igår var jag och klippte och färgade mitt hår. Jag kom till frisören och sa att jag villelägga i lite guldbruna slingor för att få en fin blond nyans. Jag sa "det får absolut INTE bli grått eller gult. Mer åt det röda hållet i så fall! Och jag vill fortfarande vara blond!" Hum..

När vi sedan tvättat ur färgen och fönat håret är det mot min vilja brunt! OCH GRÅTT!! Jag sa dirket till att det inte riktigt blev som jag hade tänkt mig och vill ha en rödare nyans.. Hon sa "det är inte grått, det är koppar". Och jag kan garantera er att det inte är koppar! Menmen, jag gjorde somhon sa och åkte hem för att sedan komma tillbaka efter två tvättar om jag fortfarande inte tyckte om det.. OCH JAG SKA DIT IMORN!

Dooooh att det aldrig kan bli som man vill.. Jaja, nu har jag också kortare hår och lugg. Vi får väl se om jag någon gång vänjer mig;)

Igår kväll hade vi lite familjefest här hemma. Tre andra familjer var här och åt julbord och spelade spel och lekte lekar! Väldigt trevligt! Och jag och Frida får som alltid massa konstiga idéer!  Haha..

Idag vaknade jag sent för att sedan åka in till stan och sola och sen åka till farmor! Där träffade jag kusinen Tilda som jag har saknat något så otroligt! Tillsammans såg vi Mamma Mia och busade hela tiden!

jaja, nu ska jag sova! Natti

Jessica

HostHost*

Pluggande..

Näsan rinner, jag nyser hela tiden och desutom har jag matteprov imorn! Derivata och ändringskvot vem tusan bryr sig? Hoppas att jag aldrig kommer att arbeta med någonting som innehåller sån skit! BLÄÄ

Måste plugga lite till.. 8.15 imorn kan jag lova att jag sitter och tänker så hjärnan spricker. Önska mig lycka till!

Jessica

Puuuh..






Nu har jag precis städat klart lägenheten och är precis helt slut! Hade fotbollsträning innan så det bidrar nog lite det också. Pratade nyss med mamma och jag kan säga att jag längtar till lördagen. För då ska jag till Halmstad! Imorgon kommer pappa och gör mig lite sällskap såhär vid jul. Tur att lägenheten är såhär fin när han kommer :D Sen på lördag åker vi till sommarstaden för att fira jul med släkten! Mysmys.

Den 26 december är det inomhusturnering i Finspång. Skojskoj. Så en veckas julledighet med got mat och en massa julgodis lär det inte bli för mig. Nej det blir istället hårdträning (hmm)..

Just nu kollar jag på Bodyguard med Kevin Costner och Whitney Houston! Mycket trevligt. Har dock sett filmen ett antal gånger innan så funderar på att gå och lägga mig. Är bara så stolt nu över min julstädning att jag inte riktigt vill somna;)

Och nu släcktes ljusstakarna vilket antagligen betyder att det börjar bli kväller!

Jessica

STOCKHOLM!!

Yes, nu är biljetterna bokade, tågen planerande och humöret på topp! Stockholm den 23 januari för att gå på CHRIS BROWN! Halledar vad kul! Övernattning och shopping med toppen flickor i vår huvudstad! Nanana! =)

Idag tog jag sovmorgon och vaknade vid 11. Åkte sedan till skolan för att plugga lite och sen till world class för ett träningspass. Där träffade jag vickan som gjorde mig sällskap hem. Här lagade vi lite mat och tog det lungt! Mysigt

Nu ska jag gå och lägga mig för imorn blir det att gå upp tidigt för sista gången på ett tag. Svenska föreläsning 8.15 imorn. Suck.

Jaja, god natt och sov gott!

Jessica

Längtar redan tillbaka!
Längtar tillbaka..

OJOJOJ

Tiden rinner så snabbt iväg! Tredje advent, jullov om 5 dagar, julafton om 10 dagar och nyår närmar sig med hiskelig fart! Det är över en vecka sen jag kom hem från Gran Canaria, vilket var underbart, och nu återstår bara en vecka i skolan.

Veckan som har gått har bestått av plugg, planering och shopping. Och så klart FOTBOLL! Sjukt kul att träna igen! Dock sitter träningsvärken från i måndags fortfarande i. ;) Helgen blev väldigt lyckad, och visst håller jag med er om att det kändes som om vi var bortresta för det kändes verkligen inte som att vi var i Norrköping! Ett stort tack till er i varje fall!

Veckan som kommer är fullproppad med saker. Två uppdrag, ett prov och ett arbete ska in. Men på onsdag blir det julbak med tjejorna och på fredag blir det julmys här hemma med tjejorna. Då ska vi äta gott, spela paketleken och ha allmänt kul! =)

Jessica

RSS 2.0