I'M SO EXCITED FOR PROOOOOM!

Jag inte vänta längre! Idag införhandlades det smycken och en fin liten väska i perfekt färg! Skor hittade jag i fredags och klänningen hänger sedan ett bra tag tillbaka på garderobsdörren! Nu är det bara att bestämma frisyr, vilket jag behöver hjäp med!! Håret uppe eller nere?? Don't know yet... Sminket får vi se, antagligen i den bruna tonen med guldiga detaljer. Åh visst låter det fint? Jag längtar så otroligt mycket! =)


Florida och Eleuthera, Bahamas

Dagen efter jag såg Frida och farmor för sista gången på tre månader var det uppstigning redan klockan 6. Och efter en hel galen kväll hemma hos Cooney var Brooke och jag så där lagom trötta. Men inte stoppade det oss då en flygtur till Florida stod på schemat. Väl framme i Florida träffade vi familj och vänner och firade även påsken där nere. En väldans buffee bjöds det på och jag tror aldrig att jag har ätit så mycket god mat! Det fanns allt mellan himmel och jord! Efter restaurangbesöket gick somliga och la sig och andra till stranden. Självklart pressade jag och Brooke i solen några timmar för att sedan bege oss ut i den lilla staden, Boca downtown för att strosa runt lite. Måndagen bjöd på en tur till Miami! Vilken stad säger jag bara. Sol, strand, bad, shopping i ett! Halleluja! Himmelriket där ja.

Och till slut det bästa på hela resan. BAHAMAS...


Äventyr som man knappt vågar drömma om!

Tilll en början måste jag berätta om veckan när min kära syster och älskade farmor kom till storstan och hälsade på! Det var länge sen jag var så pigg då jag steg upp klockan 7 för ett kort träningspass innan det var dags att bege sig till skolan. Efter spanskan som jag har sista perioden slängde jag in böckerna i skåpet och sprang ut genom dörrarna som om det brann i byggnaden. Men självklart vafr jag bara ivrig att få träffa dem bästa! Kris väntade påmig när jag kom ut och vi körde snabbt iväg innan skolbussarna hann före.. Då kan det ta en väldans lång tid att ta sig ut från parkeringen. Väl på tågstationen fick vi dock vänta några minuter innan tåget rullade in och av hoppade Friad och farmor! Kramar och pussar och tårar och gud vet vad men känslan i magen var obeskrivlig!

Dagarna tillsammans spenderades på shopping vilket aldrig klagas på;) Men yes vilka minnen vi har från NYC!












Jag älskar er - Jag var så lycklig när jag satt på tåget hem då jag tänkte på att om endast tre månader får jag vara hos er igen! Love you.

- Jessica


RSS 2.0