REAL MADRID- LIVERPOOL

Just ja, jag glömde ju säga att mina två favoritlag möttes igår! Jag var så himla nervös inför matchen, vet inte varför.. haha. I varje fall så vann Liverpool med 1-0. Egentligen spelade det inte så stor roll vilket lag som skulle vinna men eftersom att världens bästa fotbollsspelare spelare i det vinnande laget så måste jag säga att jag blev lite glad :D Dock fick Torres gå ut tidigt och det var efter det som Liverpool gjorde mål men vem vet, Real hade kanske gjort mål och Torres inte hade varit med överhuvudtaget? Det håller jag på..


FERNANDO JOSÈ TORRES SANZ, mmh. En riktig goding!=) haha..


Jessica

SJUUUKK..

IGEN, har jag inget immunförsvar eller? Vart har alla mina vita blodkroppar tagit vägen? Idag är huvudvärken värre än igår men jag har ingen feber vilket är otroligt skönt!

I måndags började jag känna mig lite krasslig men tänkte inte mycket mera på det. Dock började jag få lite värk i ögonen när jag tittade åt sidorna vilket jag aldrigt har varit med om tidigare. Konstigt, konstigt..
Tisdagen började jag halv 11 i skolan vilket gjorde att jag kunde sova länge. I skolan mådde jag dock inte bra och gick hem efter lunch.. hade inte så många lektioner så det gjorde inte så mycket.. När jag kom hem blev det allt värre.. Jag kunde knappt titta för att det gjorde så ont i mina ögon vilken resulterade i en enorm huvudvärk.. Troligen migrän.. Hela eftermiddagen spenderades i mitt rum med neddragna persienner och rullgardiner och så fort jag tände en lampa höll jag på att dö.. det var inte speciellt kul och jag kunde inte heller sitta framför datorn eller titta på tv.. SYND OM MIG! ;) Det blev ju såklart ingen träning denna dag vilket kändes fruktansvärt då jag sjukt mycket vill vara med på matchen på söndag..
Onsdagen spenderades hemma.. Mådde lite bättre men hade fått feber och halsont.. Ögonen värke fortfarande men huvudvärken hade lags sig lite och jag kunde åtminstonde vistas i ljuset:D
Idag mår jag något bättre.. hosta och huvudvärk.. mer som en vanlig förkyldning men jag skippar träningen ikväkk också så att jag kan bli riktigt frisk först! Matchen på söndag kan jag glömma..=( När det äntligen gick så bra för mig!:( Menmen.. Så fort jag blir frisk är det nya tag som gäller. Jag stannade hemm från skolan idag också men tror att jag måste dit och skriva ett rättskunskapsprov. Tungt men sant! Har ju inte har direkt ork eller möjlighet till att plugga sådär jätte mycket eftersom att jag mestadels har legat nerbäddad i min säng.. Eller på soffan..Jaja.

Ikväll kommer mamma och pappa hit och ska ta hand om mig. Egentligen var det meningen att vi skulle åka till Örebro imorn men på grund av att jag är sjuk och en annan anledning får vi se. Dock ska vi i varje fall åka på lördag eftersom att mormor och Peo ska ha 25 års jubileum! Skojsigt! Jag hoppas även på att få träffa en annan person också! =)

Jag saknar min syster som fortfarande är i Thailand.. men idag är det bara en månad kvar tills hon kommer hem. Herregud, 1 månad!! Det är lång tid.. Hoppas att allt är bra med dig!

Jessica

                                   

Vinst och målskytt!

Idag spelades första träningsmatchen borta mot Bk30 Västerås. Bussresan dit tog något längre tid än vi först förväntade oss på grund av all JOOBBIIG snö som var tvungen att komma två månader försent! Menmen, vi kom i varje fall dit i tid och hade god tid på oss att byta om. Sedan fick vi veta att vi inte kunde värma upp någonstans på grund av att det låg snö där man i vanliga fall värmer upp och på planen var det match. Dock sprang vi lite på en yta ovanför läktarna och det gick alldeles super! Väl inne på plan hade vi 10 minuter innan matchen skulle starta.

Bk 30 tog ledningen med 1-0, men strax innan halvtid gjorde Karlsson 1-1, framspelad av mig! :D I andra halvlek fick jag en djupledspassning av Karlsson och kunde göra 1-2. Sedan kunde Frida göra 1-3 på ett skott utifrån då målvakten tappar in bollen. Men vi är glada för alla mål! =) Sedan får dom straff och reducerar till 2-3. Alltså, en kort sammanfattning av matchen och jag kan säga att vi var det bättre laget trots att dom ligger i en division högre! =) Härligt jobbat tjejer!

Nu är jag hemma och ganska trött i kroppen. För att inte tala om huvudet.. Så ikväll blir det tidig läggdags. Typ nu.

Godnatt med er!

Jessica

Avis

Nej inte alls. Min syster sitter bara just nu på planet som tar henne och Daniel till Thailand! Och dom kommer hem den 26 mars! Lite orättvist tycker jag som får stanna i kalla Sverige.. Jag kommer sakna dig ännu mer nu när jag vet att du inte är hemma. :( Ha en underbart fin och härligt semester och lova att ta mycket bilder!

Igår spelade vi träningsmatch. Eller ja, internmatch. 3-3 blev det. Ganska jämt eller? ;) Vi kämpar på som tusan och idag ska jag och träna med vickisen!

Helgen, eller alla hjärtans dag spenderades med Louise. En väldigt trevlig kväll som sent kommer att glömmas! På tal om Louise så åker den flickan på kryssning till Åland idag, lite avis där med..

Menmen, måste skynda iväg till gymmet nu. Ha det bra!

Jessica


Again and again..

Dagen känns lite hopplös måste jag säga. Mammsen åkte tillbaka till Halmstad.. Jag är trött i hela kroppen, huvudet värker och oj vad man kan klaga.. Men idag är faktiskt en sådan dag. Måndagar.. Vi får väl se om tisdagar är bättre?

Just nu försöker jag plugga lite inför fotbollsprovet på onsdag men jag kan inte säga att det går sådär super. Har tankarna på helt andra ställen!

Att det ska bli så här känns så fruktansvärt tråkigt. Jag hatar det.

Åter till fotbollens psykologi..

Jessica

Jag säger bara en sak..

TORRES!! Han kommer in i cirka 75 minuten. Han spelar fram till 2-2 målet och avgör sedan i 92 min då han sätter 2-3 :D Grabben är KUNG!

För övrigt har väl dagen gått hyfsat bra. Spelat cup och vi vann första matchen med 11-0 =) Andra matchen blev dock bara 1-1 men vi krigade oss till resultatet :D Sista matchen för dagen förlorade vi mot Eneby A. Enligt mig så var det inte rättvist. Efter 12 min (full tid) stod det 1-1 vilket ledde till straffar. Där gick det däremot inget vidare utan förlorade tillslut med 4-3. Tråkigt tråkigt..

För vårat A-lag gick det däremot bättre. Vann alla sina tre matcher och i sista matchen slog dom Eneby B.

Imorgon blir det ytterligare två matcher så ikväll blir det att sova tidigt:D

Nu är det melodifestivalen.. Får se om man får några nya favoriter? :)

KRAM

Jessica

GRATTTIIS!!!

VAD ÄR DET FÖR EN DAG? ÄR DET EN VANLIG DAG? NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET OLLYS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!!

Grattis gumman på din 18-års dag! Jag hoppas att du har haft en underbar dag och får en fortsatt trevlig kväll!



Jessica

Lyckad helg!

Fredagen spenderades på tåget som tog mig från Norrköping till Halmstad. Resan gick hur smidigt som helst och jag satt där med min dator vilket gjorde att tiden gick relativt snabbt. Väl i Halmstad hämtade farfar mig på stationen då mamma och pappa inte hade en aning om att jag skulle komma. "Jag hade ju teambuilding med laget", haha. Detta var min lögn till det hela. VIlken fungerade till 100%! Hemma hos farmor och farfar hjälptes jag och Frida åt att förbereda maten till kvällen som blev en raclettkväll. Hur mysigt som helst! Det blev också semletårta och massa mys! :D Mamma blev jätteglad! =) Ett superkalas blev det!

Lördagen sov jag dock mest bort då jag hade feber och en väldans förkyldning. På söndagen mådde jag lite bättre och jag och mamma tog en lång promenad till tylösand. Det blåste storm och vi fick skynda oss hemmåt och gick då inom farmor och farfar. Där stannade jag ett litet tag och lekte lite med Tilda för att sedan se Liverpool som vann med 2-0. Och vem gjorde mål om inte TORRES?? :D Båda målen!

Söndagskvällen spenderade jag hos mina kusiner som blev till en sådan kväll som man bara kan ha med er! :D

Nu sitter jag i Norrköping och ska ta och värma lite mat för magen kurrar gott..

Jessica


RSS 2.0