HELGEN!

Först powder-puff sen football sen dansen! (och efterfesten)

powderpuff matchen var som football fast endast för oss tjejer. Ojoj, jag kunde inte en enda regel och våra coacher (John och Andrew) sa Jess, just run! haha.. och till kathleen, bästa tjejen i laget sa jag, kath are you going to win the game for us? some homeruns? hon vek sig av skratt! Homerun? You mean touchdown? Gissa om vi båda låg ner dubbelvikta efter det. Jag som ville vara cool!

Det var i varje fall en upplevelse i sig. Vi beställde tröjor, hyrde flak, målade ansiktet.. ja en bild säger mker än tusen ord..



















första matchen spelades mot the freshmens, ha, seniors ruleee! Andra matchen spelades mot the juniors! Ännu en gång obesegrade! jag säger bara, SENIORS  1 0!!

Efter det åkte vi för att ätalite innan den stora footballs matchen mellan Goshen och Burke. Samma stad, och hela min familj är Burkare! Men Vi vannn!!
Såhär såg våra fotbollspelare ut när dom hejade på vårt football team!





"GET UR OWN TOWN"

Sedan var det dags att skynda sig hem och göra sig i ordning inför kvällen! Bilder från Karloyns, där "vårt gäng" samlades innan för att ta bilder..







Me and Rye



Soccer girls!



Hela gruppen!



Matt och jag på efterfesten, matchande?



Senare på natten..

Helgen har varit så otroligt rolig! Halledar säger jag bara. Vill göra det igen!

Jessica

En slutkörd flicka..

Ojojoj vad dagarna rullar på snabbt. Veckan har varit extra rolig med alla senior aktiviter + spiritweek. I måndags var det pajamaday och tjejorna bestämde att vi skulle ha boxers och skjorta, så här såg vi ut!





Imorgon är det skola, prep rallly och senare är det Scavenger Hunt som gäller! Ska bli superkul!

Och en tragisk nyhet, idag när jag provade min klänning (den lila från gran canaria) kunde jag knappt andaas!!! jag antar att den amerikanska maten och känslan av att vara på semester har satt sina spår! haha. Nu framöver är det kaninmat som gäller! ;)

>Idag vann vi md 4-0, gjorde ett mål! Motståndet var mindre bra men vinst är vinst! =)

Måste bara tillägga att jag har världens roligaste spanskaklass! sista lektionen varje dag kliver jag in i klassrummet fyllt av tjatter, skratt och en härlig amerikansk/spansk accent. Inte en enda i min klass kan "rulla sina R"!! Tex säger dom "HABBLAUR" istället för hablar..  och grabben framför mig Rusel tillsammans med Alec, ja det går inte att beskriva vilka kommentarer dom har! Ett bra slut på skoldagen ivarje fall!

Nu ska jag släcka lampan, låta ögonen slockna och drömma mig bort i drömmarnas värld!

Jessica - God Natt

Väntan

Sitter här i min ensamhet och väntar på att min vän ska ringa..

Nejvars, få farligt är det inte. Har precis ätit en lyxig fredagsmiddag med familjen + grandpa Vido och Ant Minnie! Kyckling, räkor, ungsbakade rotfrukter, hemmabakad pizza (vidos specialitet), stor sallad, vitlöksbröd... Ja jag är mätt! haha..

Snart kommer Rylie och hämtar mig och vad vi hittar på vet jag inte än.. Man vet aldrig vad som väntas i Ryes sällskap! ;) Troligen så blir det inte alltför sent då vi ska träffas 7.30 för "car wash"..puhuuuuu.. Faktum ör att det ska bli riktigt kul. Vi har så mycket planerat i fotbollslaget! =)

Nästa vecka är spiritweek!!! Home coming!!



Min Ryjee, haha



Gårdagens football game! =)

Jessica - Full av förväntan
 

Georgia eller New Jersey?

North Carolina eller Florida, New York eller Virginia.. Helt sjukt många olika college att välja mellan. Dagen har spenderats på att hitta information om college, divisioner, utbildning, stat mm.. Imorgon ska vi och träffa en man vars bror är tränare för ett div 1 women's soccer college i Georgia och förhopnningsvis få lite positiv information därifrån. Nu förstår jag hur alla mina amerikanska vänner känner inför valet av college.. och då får man inte glömma att vissa skolor även delar ut stipendier, och för att överhuvudtaget ens funder över visssa college eller universitet krävs stipendie. Jag drömmer just nu om ett fullt stipendie som täcker allt gällande skola och boende. Visst låter det underbart? 

Imorse vaknade jag klockan 10 och snabbt som tusan fick jag slänga mig in i duschen för att göra mig i ordning.. Inte fick jag heller veta vart vi skulle och frågade, bad..tjatade om vad vi skulle göra. Inte hjälpte det inte.. Hur tusan skulle jag då veta vad jag skulle klä mig i eller vad jag skulle ta med mig? Vanliga kläder blir bra, och vi blir borta ungefär en timme.. jaha tänkte jag.. det hjälpte ju mycket.. Vad hinner man med på en timme i vanliga kläder? Ja, tankarna flög runt i mitt huvud..
Väl framme vid pannkakshuset kände jag doften av vanilj.. därinne var fullsatt och vi var tvugna att vänta i exakt 10 min på pricken innan vi fick ett bord att slå oss ned vid. Pannkakor med färska blåbär och banan, blåbärssyrup, caramellsyrup, chokladsyrup you name it! Allt fanns! Till det serverades önskat ägg, bacon och rösti. Mumma! Kaffe, juice, mjölk, choklad, te ja allt fanns tillgängligt.. Amerikanskt? Du bestämmer.. men gott var det i varje fall!

Nu är det absolut läggdags. Skola, fotboll, möte med mannen och plugg är vad som står på morgondagens schema! Tack L för ditt samtal idag. Det värmde! Guarden

Jessica

Kulturkrock?

Eller bara helt omedvetna? Visst trodde jag att matvanor i detta land skulle skilja sig från den svenska matvanan men att uppfatttningen av nyttig och bra mat var så pass sned hade jag faktiskt inte tänkt mig. Idag hade vi match klockan fyra och jag hade glömt att ta med mig mina bananer för att få lite energi innan matchen. Jaag frågade tjejerna i laget om det fanns något att köpa, frukt, macka eller någonting. Det finns pretsels, chips och cookies svarade alla. Det undrade varför jag inte gick till automaten om jag nu var hungrig. Jag förklarade varför jag inte ville äta detta (speciellt innan match). En av flickorna i laget tittar länge på mig och sägersedan, men om det nu är bra att äta kolhydrater för att kroppen ska få energi och kolhydrater finns i potatis så måste ju chips vara ett jättebra mellanmål! Man börjar undra...

Ivarje fall så var dagen i allmänhet väldigt lång utan några roligheter. Matchen slutade med förlust 2-1 och en mindre bra insats av mig. Ikväll har jag pluggat, läxa efter läxa. Ibland är livet allt tungt. Dock kan jag ju inte klaga på schemat. Imorn börjar jag 9.49. Helt ok. Homecoming närmar sig och idag fick jag en inbjudan för fotografering samt förfest hos Karolyn.

Idag är det förresten Anette. Grattis på namnsdagen mamma och lilla jag! =) Hoppas att du får en underbar resa!

Jessica

Överlycklig!!

Okej, Nu är det såhär att mitt schema blev lite ändrat idag..

7.30 Senior Priv
8.19 Senior Priv
9.04 Gym (ACE days)
9.04 Senior Priv (BDF days)
9.49 US Hist
10.34 English
11.19 Lunch
12.04 Marketing sports and entertainment
12.49 Fashion
1.34 Spanish

Senior Priv betyder att jag inte har några lektioner och därmed ingen skola! Så varannan dag börjar jag klockan 9 och varannan dag 9.49. Jag älskar mitt schema! Dock måste jag plugga om jag ska kunna komma in på college här. Får se vad somm händer. Ska träffa min kontaktperson på torsdag och diskutera alternativ. I AM SO HAPPY RIGHT NOW!


Måndag, Monday, Lunes...

Klockan har nu slagit nio och mina ögon börjar smått att dra ihop sig. Idag har jag gjort absolut ingenting vilket känns jättebra! dagen har bara runnit iväg, vilket dock känns lite tråkigt, men ibland är det skönt att inte göra någonting.

Gårdagen spenderades tillsammans med alla grannar hemma och miss Jane som hade poolparty och bjöd på lite smått att äta! Mycket trevligt att få träffa lite grannar! Senare var det tjejkväll som gällde.. Jag brooke och Mandy (granne 15år) laddade upp med fired up! glass och massa annat gott! Föräldra´fritt var det också! Många goa skrattt och en väldans mass babbel om allt mellan himmel och jord! Klockan tickade iväg snabbt vilket resulterade i en längre sovmorgon än väntat. Men vad gör det?

Imorn ska jag och Kris åka in till skolan lite tidigare för att se om jag kan få ändra mitt schema lite så att jag kan få sova längre..jag håller tummarna, HÅRT!

Nu är det dags att lägga datorn åt sidan.. har spenderat alldeles för mycke tid framför den idag.. Dock skrev jag en essä för engelskaklassen.. Något gjort i varje fall!

Tänker på er där hemma! Älskar er mamma och pappa!!

Lakehouse

Var detta arets sista floating i skon? We'll see..

Igar akte vi ner hit till lakehouset igen for att spendera fredag, lordag sondag har. Vadret ar super! Idag va termometern upp vid 93 degrees!! Klockan ringde vid nio imorse och da var jag defenitivt inte redo att ga upp! Tvingade mig upp ur den underbart skona sangen och pa bordet fanns nybakade bagel som kris hade varit och kopt! Det ar absolut det basta! Egg bagel with cream cheese! Mumma! Sedan var det dags att skynda pa for 30 minuter senare satt vi i bilen for att se kusinerna Mike och Matts fotbollsmatch. Hann med att stanna pa ett glasstalle efter matchen och lara kanna dom lite mer! En mycket trevlig familj! Langtar redan till nasta gang vi ses! Plus att vi kommer fira jul med dom! Matt och Mike ar tvillingar och jag tror att dom ar 16 ar.. Dom ar juniors i varje fall! =)

Ikvall blir det lite grillning och forhoppningsvis kommer jag i sang i tid ikvall.. Nu ska jag ga ut och satta mig i skuggan, alldeles for vamt i solen, och smaka pa farfar Vidos sjukt goda pizza!

Jessica

FREDAG!

Äntligen fredag! Klockan sex ringer klockan då jag måste befinna mig på skolan 7.25. Den gula bussen lämnar vid 6.50 och om jag har tur kommer någon kompis och hämtar mig men de har ofta sovmorgon, såkallat senior privilege.. dock måste jag varje dag befinna mig 7.30 i rätt klassrum för am. His. PUUH.. varje lektion är 40 minuter lång och därefter har man 4 minuter på sig att gå till nästa lektion vilket kan innebära idrott! 40 sekunder sen och man får en varning. Tre varningar är lika med kvarsittning eller annat straff. Hårda puckar här!

Nu är det skola igen!

Jessica

Skola



Andra dan i skolan.. Och senare match!!!

Party

Första festen var inte riktigt som jag hade tänkt mig.. men jag träffade ganska många nya ansikten kan jag säga och ordspråket "alla känner apan, apan känner ingen" passar mer än väl in här ;) Kvällen bjöd på många skratt och slutade hemma hos Alli, där alla sov över..
 


Kathleen, karolyn, me, Rylie, Alli **



Alli, Kath, me an Rye



Me and Rye

Nu är jag hemma igen och ska ta vara på soltimmarna som ges. Senare när Brookee kommer hem ska hon få hjälpa mig att välja kläder tills imorn.. FÖRSTA DAN I SKOLAN!

Jessica

RSS 2.0