Australian Zoo

Idag blir det att aka och titta pa alla mojliga sorters djur! Klockan ar nu 8 pa morgonen vi har precis atit frukost. Solen ar sjukt stark har och aven fast att vi alla anvande solskyddsfaktor 30 sa brande solen pa rejalt. Dock hade jag turen som kom fran florida forra veckan sa jag hade lite farg sen innan.

Nu ar det dags att skynda pa. Hoppas ni har kul dar hemma och skalar for det nya aret! =)

Jessica

Happy New Year!





Idag ar det nyarsafton vilket jag hoppas pa spenderas pa stranden med champagne i handen!

Gott Nytt Ar!


Att vakna upp i ett paradis

Att vakna upp klockan sju av att solen lyser och faglarna kvittrar ar en drom bli sann. Pa grund av jetlagen sa slocknade vi redan klockan nio. Det tog inte tva minuter innan det var knapptyst och alla sov. Men idag ar det en dag och vi ar alla utvilade och ser fram emot vad dagen har att erbjuda. Vi far se, blir troligtvis en runda ner mot stranden och aven kanske lite shopping. Nu ar det dock mulet men varmen tillater att strandklanningen aker pa och solskyddsfaktor 30! Aven om inte solen just nu skiner som den borde!

Utsikten fran deras hus ar underbar. Jag sitter nu i deras kok och tittar ut over havet och ar otroligt tacksam over att fa uppleva och ta del av detta. Helt otroligt. 

Ska ta bilder och sa smaningom lagga in bilderna pa min dator sa att jag kan visa drommen jag lever. Men nu ska vi ta och packa vaskan och bege oss ut pa nya aventyr.

Jessica - Im amazed


Jet Lag?

Jag tror att det ar 15 timmars tidskillnad, sa jag borde faktiskt sova just nu. Trottheten borjar komma fram och ogonen borjar kannas allt tyngre och tyngre. Men ar man i Australien sa ar man!

Vi borjade resan i mandags. Klockan 1 (NY time) kom en vit limousine framrullande pa sawyers peak. Familjen ar kand for att packa lite val mycket och fem personer lyckades packa i sex stora resvaskor plus varsin ryggsack och handvaskor. Japp, thats the racanellis. Vi skalade med champagne och for en stund var jag overtygad om att vi var kungligheter. Man skulle kunna tro sa. Val framme pa JFK, 3,5 timme innan avgangstid sag vi fram emot att resan nu borjat.. Vi hade dock platser utspridda over hela flyget och hoppades pa att vi skulle kunna fa platser tillsammans och vi lyckades flirta till oss tva saten pa en rad och tre pa en annan. Vilket vi var mycket nojda med. =)

New York - LA
LA - Sydney
Sydney - Brisbane

Lang resa, men sov ungefar atta timmar pa planet mellan LA och Sydney. Nu ar det middags dags! Kim (wendys husband) Ar kock vilket betyder treratters varje kvall? Inte riktigt men kanske, det ser lovande ut.

Jessica - In Australia, wonderful view, amazing company and finally nice weather!

in australia!!

Sitter I en limo pa vag till kim och wendy just nu. Resan gick bra och de 20 timmar vi spemderade I luften var inte alls sa illa som jag forst trodde. Just nu ar vi alla pigga och med 35 grader sa lockar stranden enormt! Skriver mer sen :)

MERRY CHRISTMAS

Hinner inte skriva mycket nu for vi ska hoppa in i bilen och kora till long island dar vi ska fira jul med slakten.. men gissa vad jag fick i julklapp?????

En resa till AUSTRALIEN!!!!!! Halledasingen!!
Hela familjen Racanelli = lilla jag lamnar usa pa mandag for att bege oss till landet pa andra sidan jorden! Gissa om jag blev chockad? TACK MAMMA OCH PAPPA! TACK RACANELLI'S, THANK YOU THANK YOU THANK YOU!

Love,

Jessica- Im so excited!

GOD JUL!!

Idag är det julafton!! wwiiihooo. Ställde klockan på åtta, för ville inget hellre än att ringa hem till mammsen och pappsen och önska dom en tokbra jul!

Kom hem från Florida igår vilket känns ganska skönt. borta bra men hemma bäst?? Fick några timmars sol innan flyget tog av. En kväll körde vi runt och kollade på "ljus show", en hel gata där alla hus hade dekorerat precis allt, med massa detaljer! oj vad mycket ljus och färger!

Jessica

In FLORIDA baby!

Igar var det fjarde advent och julen ar nu bara dagar ifran. Och jag spenderar min vantan i inget mindre an FLORIDA!! I lordags morse to vi, Brooke, Joey och jag flyget till Fortlauderdale dar vi blev upphamtade av grandpa Vido. Men hur kommre det sig att varje gang jag far mojlighet att spendera nagra dagar i paradiset sa vill sig inte vadret!?!? Funderar mer och mer pa ett sms jag fick av en kompis, "Florida must not like you that much". I guess its true. Mellan 60 och 70 degrees, mulet och blasigt. WHYWHYWHY?? Och lagenheten som vi bor i ligger precis vid stranden. Sa igar blev det en timmes morgonpromenad och idag blev det forst yoga och "gympa" med tanterna, (endast aldre som bor har) och jag tog chansen att folja med Aunt Minnie ner for morgon gympa. "We need to be there 8.15 because the girls like to chat". Haha, hon ar sa gullig. Vi kampade pa och jag var grymt imponerad av deras traningspass. Inte direkt ett svettigt pass men tre ganger i veckan, mandag, onsdag och fredag motionerar dom tillsammans. Jag skulle tro att dom ar mellan 70-80 ar. Det ni! Dom tyckte i varje fall att det var jatte kul att jag kom och bonade och bad att jag skulle komma pa onsdag ocksa. "You bring so much energy hun"! Det ni!

Aven om vadret inte ar det basta passade jag igar pa att bada i havet och vattnet var riktigt varmt! Poolen ar aven den uppvarm sa jag kan inte direkt klaga. Forutom pa att solen gommer sig lite val mycket bakom alla moln! Buhu. :(

Nu ar det dags att bege sig till Down town av Boca Raton. Dar blir det kinamat, buffe! Yum

Igar var det fjarde advent vilket vi firade i kyrkan. Det sjongs en massa sanger och avslutades med frukost ute(i det kalla vadret.) Det uppskattades faktiskt mer an vad jag trott!

Fjärde Advent
När fjärde ljuset brinner,
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan.

Fjärde advent

Love,

Jessica


US HISTORY

Sitter har och skriver pa ett historia arbete.. buuhuu vad det ar trakigt. Helt onodigt ocksa! Inte ar det nagot intressant amne att skriva om inte. WELL WELL ater till arbete.

Tredje advent och Lucia!

Tredje advent.

När tredje ljuset brinner,
vi juleklappar syr
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr. 



13 December och Lucia. Nu saknar jag minsann lucia och allt vad det heter. pepparkakor, julmust, luciatåget och alla sånger!



Hoppas att ni där hemma hade en underbar söndag och Lucia! =)


En helg full av fotboll!! Me like

Just nu sitter jag I bilen med julmust och marabou och njuter av livet! Skulle egentligen ha kort fran long island och fotbollsturneringen klockan 2 men pa grund av vadret fick vi stanna hos kris' bror I forhopping pa battre vader. Vagarna ar eller var riktigt daliga. Flera hundra olyckor pa grund av regn, sno, vind, is och temperatur! Just nu ar det bra men radion ar pa och rapporter var tionde minut! Fyra spelade matcher I helgen, tva I lordags och tva idag. Forsta matchen gick sadar for min del. Nytt lag, nya tjejer, ny tranare och dessutom college coaches pa laktarn! Vi vann med 3-1 och laddade genast om for ytterligare en match. Den matchen gick battre och jag gjorde tva mal! :) tranaren var nojd och jag likasa!! Kvallen spenderades hemma hos familjen Dorritie(kris' brors familj). Det blev en lugn kvall och somnade redan klockan halv tio! Skont! Matcherna idag var mindre bra. For min del var det okej men sporegn gjorde det svarspelat och med trotta ben gjorde vi sa gott vi kunde. Vi vann forsta matchen men forlorade tyvarr den andra men vi vann I varje fall turneringen! Sa fick med mig en medalj hem och forhoppningsvis sa ringer telefonen nagon gang I nasta vecka med lite respons fran tranare.. :) Nu ska jag ta och vara lite social igen. ;) Jessica- nojd

HALLEDAR JAG MISSADE ANDRA ADVENT!

Just nu så rullar dagarna på fortare än fortast jag jag glömde totalt bort andra advent i söndags!

Andra advent.

När andra ljust brinner är snart lucia här,
Hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.



Nu kan jag sova gott! Natti


West Palm, Washington DC, New York på 1 vecka!

Efter en vecka i paradiset florida och efter helgen i DC var dagens "snowday" mycket uppskattad! Imorse fick jag ett sms där det stod: Goshen Central Schools; CLOSED! Yeay! Dagen spenderades dock med ansiktet i skolböckerna då jag har en hel del att ta igen! Men var gör väl det när man har latat sig i solen en vecka?

Ikväll var det träning med Brookes lag som gällde då min träning inte har börjat ännu. Hoppas nämnligen på att få spela i ett showcase nu i helgen för att ta ännu ett steg närmre college drömmen! Förhoppningsvis går det super och kanske får jag redan nästa vecka reda på ytterligare information!

Helgen i DC var helt okej. Vädret var inte det bästa men vad gör väl det när man har vänner som underhåller 24 timmar om dygnet? Hade turen att både Allis bror och Andrew broder även dom spelade i bandet, så tiden gick fort! Annars var jag lite förvånad över hur huvudstaden såg ut. Jag hade nog förväntat mig en stad mer lik New York med höga hus och folkmassor överallt. Men Washington DC var mycket lugnare och inte alls lika jäktigt som i NY. Tror ändå att New York är mer i min smak och tur är väl det när jag har möjligheten att vara där på en timma!

Nu är det dags att ladda batterierna igen. God natt alla!

Jessica

Washington DC

Imorgon är det uppstigning klockan 7 för att vara redo för avfärd vid åtta tiden. Då bär det av till huvudstaden DC! Joey och hans band ska spela framför vita huset och då passar vi även på att utforska staden! =) Hilton Garden Inn är det som gäller och jag antar att det kommer bli en hel del shopping också även om jag känner attt jag kanske borde hålla i pengarna lite. Menmen. Man lever bara en gång! Eller?

Det kändes skönt att få träffa alla underbara människor från skolan igen! Dock har jag en hel del skolarbete att ta igen men det löser sig. Får ta tag i det nästa vecka för nu i helgen har jag inte tid. Idag skickade jag dock ut en massa mail till olika skolor för att få ut mitt namn i fotbolls- och college världen! bra jobbat!

God natt mina nära och kära!


I miss you sis<3

Jessica

I´ve got my permit!

Åter i kalla NY fast inte var det ett vitt vinterland jag kom hem till inte. Spöregn, ruskigt och kallt. Vart tog drömlandet vägen? Resan gick i varje fall jättebra och jag pluggade på teorin hela vägen! slumra till lite då óch då men hann ändå gå igenom alla kapitel!

Väl i bilen pratade jag på om min underbara resa och alla dess upplevelser och äventyr. och så berättade jag hur duktig jag var som hade pluggat på teorin för att ta mitt amerikanska permit och då säger hon, "bra, då åker vi och tar det nu". ÄÄÄMM, nu?? Men vi gjorde som hon sa och jag skrev provet vilket var en lättnad och jag kan inte förstå varför jag var så nervös inför detta, menmen. "I got a 100!" Så nu har jag mitt permit och kan övningsköra här! =)=)

Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. Skola imorgon sen ska jag till Middletown för att ta bilder i matchstället för divisionens All Star team.

Godnatt från en slutkörd jessica.

Jessica


Första December och Dopdag.

Nu sitter jag här vid poolen och väntar på att Louise ska komma hem så att vi kan titta på julkalendern!! Tänker även på allt som ska hinnas med innan jul! Igår blev det lussebak och resultatet var fantastiskt! Även Dan och Debbie sa ideligen "This is really good" och frågade efter en andra omgång! Då familjen är aningen nyttig var detta superpositiv respons!! =)



Idag vaknade jag starx innan nio och satte mig för att skriva lite mail till olika tränare och colleges. Louise befinner sig just nu i skolan och jag njuter av de soldis som ges. Tog även en liten löprunda innan och svetten rann då det är närmare 30 grader! Den svalkande poolen var mycker inbjudande och ett dopp i det "kalla" vattnet var definitivt förmiddagens höjdpunkt!

Idag är det även min 18:de dopdag vilket påmindes av mamma=) Denna dagen brukar annars spenderas på Gran Canaria eller det har den i varje fall gjort ett flertal gåner! Well, arton år sedan man döptes. Anette Jessica Jingblad=)

Bilder från Stuart Beach, Florida






 

Jessica - Florida


RSS 2.0