Yeeeay

Fick min flygbiljett till NY igår! Åker den 11 och kommer inte hem förän den 5:e Juli! en lån vistelse! ;)


11AUG

Scandinavian Airlines                         Departure           Arival            Latest check-in          Terminal

Copenhagen - New York Newark              12.20                  14.45                    11.30                            3


05JUL

Scandinavian Airlines                         Departure           Arival            Latest check-in          Terminal

New York Newark - Copenhagen               17.40                  07.25                   16.10                             B


Nu är det så attans nära och så sjukt verkligt! Är i behov av en Jessy/Lucy snack ikväll!! Måste ju få babbla av mig lite:)

Idag har jag jobbat från 10-19. En lång dag på jobbet. Vädret har minst sagt varit växlande, ena stunden någorlunda fint, andra stunden storm, trejde stunden skyfall och fjärde stunden en mix av alla prognoser. Helt sjukt.

Nu är det middag som gäller. Det osar lax.. Mumma!

Jessica

Full fart framåt!

Så, då har man införskaffat sig två nya resväskor i olika storlekar. Egentligen kan jag ju tacka mamma och pappa för det så TACK! ;) Nu är det dags att börja lägga fram alla grejer som ska med för att inte missa någonting viktigt! Kommer säkerligen lägga dit och ta bort och lägga dit igen osv. Men det hör till.

Jag är så otroligt glad för den familj som jag har fått. Alla verkar he´lt underbara och mamma Kris, är just nu hemmafru för att ha möjlighet att skjutsa barnen till träningar, skolan, kompisar bl.a. Vilket är tur då det krävs bil för att ta sig någonstans över huvud taget! Pappa Joe, har vi inte riktigt förstått vad han sysslar med men det kommer nog klarna framöver! Brooke är 14 år och tycker om fotboll, shopping, kompisar, dans...SAMESAME.. Joe 15, är mer för musik men gillar sport i allmänhet. Det här var bara en kort beskrivning men så fort jag har träffat dom och lärt känna dem lite mer ska jag berätta allt ni vill höra! 

Avresan blir som sagt den 11 Augusti, men från Köpenhamn istället. ENDAST 17 DAGAR KVAR!!!!!

Jag kommer att bo i Goshen, NY där dom har sitt hus men de har även ett "lakehouse", ett hus vid en stor sjö där jag kommer att spendera veckorna innan skolan börjar den 2 september. Jag vet faktiskt inte så mycket mer om det utan även här får jag ta och berätta mer om senare.

Nu är det i varje fall dags för arbete. 12-20 står det på schemat idag.

Och jo, jag glömde berätta.. Har även pratat med ännu en familj som ska ta emot en tjej från Madrid, och den mamman hade varit inne på min facebook där det fanns bilder från gymnastiken och hon insisterade på att jag skulle vara med på try outs för cheerleadingen. Hon har även pratat med den coachen! herregud. Visst att jag hade tankar på det men nu blev det genast så allvarligt! ;) hahha.

Nu måste jag skynda mig. Sitter hemma hos farmor där jag även som inatt. Vi hade en underbar kväll med ansiktbehandlingar och annat mys!

Ha en underbar dag!

Jessica- på strålande humör!


En kväll på klipporna!

Kvällen var tänkt att spenderas i biomörkret med Olly men dåligt urval och fel tider stoppade den idén. Så vi har bestämt oss för att ta med lite smått och gott och sätta oss nere på klipporna! Ingen dum idé, eller hur?

Imorse vaknade jag till regnet som föll utanför mitt fönster. Vissa dagar kan regn och åska vara det mysigaste som finns tillsammans med en film i trevligt sällskap! Men inte idag! Jag är trott på den ständiga blåsten och vill känna värme och och den stekande solen igen! Och det ska vara nuuu! Men vädret bättrades och jag och Tilda åkte ut till Tylösand för att ta en glass och lyssna lite på after beachen. Och nu väntar jag på att Olly ska äta upp och ringa mig! =)

Igår skickade jag ett mail till min värdmamma Kris och frågade en massa praktiska frågor. Fick svar idag där hon skrev att hon skulle kolla upp lite och sen återkomma.. Nu är det mindre än en månad kvar till jag befinner mig på väg, förhopnningsvis, på mitt livs resa.

11 augusti bär det av till New York för att spendera 3 dagar i NYC innan det är dags för att äntligen få träffa värdfamiljen Racanelli. Skolan, Goshen High School, Home of the Gladiators.. börjar den 28 augusti men innan dess är det uttagningar till skolaget som gäller. Pirrigt..

Jag kommer att blogga flitigare under mitt utbytesår och då kan ni följa min resa i staterna. Förhoppningsvis kommer ni få följa en nöjd och glad utbytesstudent med glada minnen och upplevelser att skriva ner och blogga om.

Jag ska ta och skriva lite om min amerikanska familj någon gång i veckan. Det ska bli kul. Jag har bra kontakt med dem, framför allt Kris och sen Brooke, som är dottern i familjen.

Men nu ska jag ta på mig lite varmare kläder samt packa ner badkläder och sedan kommer Olly och hämtar upp mig! Kvällen kommer att bli supermysig och vem vet, kanske blir det att även åka lite vattenskidor?




Jessica

Underbara dagar!

Tack!
Denna vecka har varit alldeles perfekt! I söndagskväll hämtade jag och pappa Louise på stationen som kom med bussen direkt från Norrköping. En efterlängtad flicka och jag tog direkt badkläderna på oss och promenerade ner till grötvik för att ta oss ett kvällsdopp vilket också upprepades följande kvällar! Under Lucy's vistelse hann vi med att sola i Tylösand, härliga bad, sjunga med på after beachen, äta glass, ta en runda på stan, träna, ta ett flertal kvällsdopp, dansa loss, och allt detta med ett stort leende på läpparna. Tack för dessa dagar!

En bild säger mer än tusen ord!


...Vi hoppade från höga höjder...



...Vi var på after beachen...



...Vi badade i solnedgången...



...Vi hade superkvällar...





...Vi tog kvällsdopp i grötvik...

  

...Vi var i stan...   
   

Och vi dansade loss en sommarkväll i juli...



...Med denna bild från onsdagens utgång sammanfattar vi dagarna som en kanonvecka!
Tack L!


RSS 2.0