Halloweeen

Happy Halloweeen!

Ikväll blir det antagligen trick or treating om inte vädret förstör våra planer! Det kommer troligtvis att bli en upplevelse i sig då alla har pratat om denna dagen väldigt länge!

Förra lördagen var det den stora halloweenfesten hos Ernie! Gud vad roligt vi hade! Alla var utklädda till både det ena och det andra. Det lektes lekar och vi hade tävlingar och mycket mer! Amerikanarna är helt galna när det gäller halloween! Dekorationer, utklädnad, trick or treat.. Ja just ja, i tordags skar vi pumpor! Vad fina dom blev! jag gjorde skuggan av en häxa med eldflammor i bakgrunden! Kris skrev Buu och Joe, Joe och Brooke gjorde ganska så traditionella pumpansikten! Det var en mycket trevlig kväll som kommer att minnas för alltid!

Nu är det dags för mig att lägga mig ner och läsa en bok koppla av och förhoppningsvis hinna slumra till lite innan det är dags för kvällens festligheter igen! =)












Halloween shopping!

Nu är det dags att ta tag i halloween shoppandet! Festen är redan nu på lördag och jag har ingenting att ha på mig än! Så snart kommer Mike och Rylie och hämtar upp mig så ska vi banne mig hitta våra kostymer!! Halloween är helt enormt här i USA och varje hus har sina dekorationer.. Idag fick jag även inbjudan till festen!



Längtar som tusan till onsdag!! =) M o P!

Jessica - Living the dream

Crazy Weekend









Helgen har varit helt underbar! All från fotboll till football, lekar till fester, middagar till luncher, shopping till hotttub bad.. :) Kan inte beskriva med ord hur roligt det har varit! + att det finns en pojke med i bilden!

Vad ska man vara till haallloweeeen?? PANIK, vet inte vad jag ska klä ut mig till. Helgen är enorm här i staterna och alla mina vänner pratar om festen var och varannan sekund! blir shopppping i helgen!

Igår vann vi med 6-0 och jag gjorde 3 mål och idag vann vi med 7-1 och jag gjorde 4 mål! Idag var det även sista hemmamatchen för denna säsong vilket är mycket tragiskt!! =( Ser fram emot fredagsmatchen mot Cornwall iggeeen!!! FIGHT

Nu - läggdags plus lite plugg..

Jessica


GUUULLD!!!

Vi vann cupen!! Igår spelade vi mot Tuxedo och vann med 5-0. Jag gjorde fyra mål och en assist! =) Yeeay
Idag mötte vi Florida (NY), och vann med 4-1.. Gjorde 2 mål men kunde inte spela så mycket på grund av att min ankel gör så fruktansvärt ont! vet inte vad jag har gjort men det värker runt hela benet..:/

Kvällen ska spenderas i trevligt sällskap hemma hos Rylie! Snart kommer Mike och hämtar upp mig.. Måste skynda mig, Smink och hår ska fixas, sen är det partaj! =)

Längtartillden21oktober<3

Jessica

Förlust

Inför mötet med det obesegare laget med noll insläppta mål denna säsong kändes vinsten långt borta. Men med inställningen på topp lyckades vi ta ledningen med 1-0 och även 2-0. Med trötta ben kämpade vi för att hålla ledningen till andra halvlek.. men innan dess lyckades warwick reducera och även kvittera efter ett självmål. I andra halvlek var det klar dominans för hemmalaget. Dom hade ett riktigt bra spel och utnyttjade hela planen och alla spelare! det var tuffa minuter på plan.. Dessutom var det mycket tröjdragningar och fula knep som hemmalaget nyttjade! ajabaja... Matchen slutade 4-2 vilket var relativt bra. Warwick supportrar var shockade över våran insats! Känns dock som att vi kunde ha gjort det bättre. Jag gjorde två mål men utöver det, inte mycket mer.

Nu har jag precis gjort klart läxan till imorgon och ska snart lägga mig och låta ögonen slockna. One Tree Hill och Gossip Girl får vänta tills imorn.

Jessica - natti..

Ny Helg, NYA FESTLIGHETER

Helgen har varit riktigt intensiv med massa roligheter.. började i fredags då vi spelade mot burke, Broookes skola. Efter en kämpar match där båda lagen hade möjlighet att göra mål men något farligare åt vårt håll, var jag helt slut! Jag gjorde mål i ungefär tionde minuten vilket kändes otroligt skönt! Familjemiddagen senare, (hela släkten) kändes så bra då alla är Burke fans och jag är Goshen fan! ;) haha..

Efter middagen var det dags att packa väskan, kudde och filt och bege sig  till karolyn's för en team sleepover! hur kul som helst! runt tre tiden började alla sjunga amerikanska sånger, nationalsånger, konfasånger och gud vet vad! Efter det var det dags att värma upp inför julen! Julsång efter julsång fyllde rummet och vi skrattade så att vi låg dubbelvikta på golvet, alla 25 TJEJER!

Lördagen spenderades till viss del i vårt shoppingcentra.. köpte två par jeans och ett par skor. Det behövdes! ;) Sen vardet football game som gällde, men denna gånggen var det inte riktigt lika mycket hejande. Och vi förlorade;/ menmen, Grabbarna följde med oss till johannas senare där vi partade och hade roligt! =)

Nu är det dags för skola och jag måste föna håret snabbt. Efter skolan är det bortamatch som gäller. Tuff match idag.. ett av dom bättre lagen..



Alli, jag och Ry!



Mike och Ry



Ry och Alli

Jessica

RSS 2.0