BORTAVINST



Vinst idag med 4-1 efter en kämpar match. Duktigt tjejer och lycka till i framtiden! Se till att vinna serien nu så vi har chans på divison 1 -spel nästa år! =)

Mycket bilåkande en del förvirring men förövrigt har dagen varit helt okej!

Imorgon ska jag vara hos tandläkaren 7.40!! Måste sova nu. God natt allesammans!
Imorgon hoppas vi även på sol, strand och bad!

Jessica

Sista matchen i IFK-tröjan

Snart är det dags att bege sig till Ormaryd för den sista matchen som ifkare. Idag är det alltså inget jobb som gäller. Det känns super kul att spela och jag är laddad till max. Tråkigheterna får vi ta itu med senare. Har även pratat med Lucy idag och jag hoppas att hon kommer snart! Saknar henne så det gör ont!

Nu är det dags att ladda batterierna med lite mat och sedan går bilen. Önska mig lycka till!



Jessica

Hemmma

Då var man i Halmstad igen. Men denna gången är det för att stanna. Lägenheten i Norrköping är så tom att det ekar och nycklarna är lämnade. Nu bor jag helt enkelt i Halmstad igen. Och hur känns det? Jo, blandade känslor. Jag vill ha mina vänner i Norrköping hääär! Men sommaren i Halmstad är underbar!

Igår var det överraskningfest för Louise som fyllde 18 år! GRATTIS TILL DIG GUMMAN! Dagen spenderade jag, Sofie och Louise med en liten runda och utmaningar på stan, face-sminkning och sedan gjorde vi oss iordning hemma hos Sofie i (nästan) Smedby =) Humöret var på topp, leenden och skratt fyllde våra hjärtan och det skålades med champange. SATC? Mycket likt.. Vänta några år bara, haha.. Kvällen spenderades i Aborreberg där vänner, mat och fyllda glas stod för underhållningen. En mycket lyckad kväll må jag säga!

Idag vaknade jag klockan 9 och då var det dax att städa ut det sista ur lägenheten. Sedan var det dags för min sista träning med tjejorna. I REGN såklart! =0 Jaja. Det kändes väl lite trist men jag har ju faktiskt en match kvar på söndag.

Morgondagen bjuder på jobb.. 10-22 mmh, :) dock endast om det är fint väder.. Kvällen blir lugn kanske ett besök hos farmor och farfar efter jobbet? Inte helt fel.

Nu är det läggdags. Take care!

Jessica - Halmstabo igen..

Laddat inför flytt på torsdag

Igår gick flyttbilen till Halmstad. Nu är det endast jag, pappa och några enstaka saker kvar i den ekande lägenheten. Tänk att tiden går så fort. Jag har redan bott i Norrköping i två år! Och nu är det dags att flytta hem över sommarn för att sedan bege med på mitt livs äventyr.

Idag har vi flängt runt i stan för att fixa alla möjliga saker som kuvert, personbevis, foton mm.. Allt som krävs för morgondagens visumansökan vid den Amerikanska Ambassaden i Stockholm. Så imorgon, 8.00 befinner jag mig i huvudstaden!
 
Måste bara tillägga Torres otroliga match igår! Hattrick efter 17 minuter! Hans tre mål i början av matchen ledde tillslut till vinst för Spanien med 5-0!! Me querido Torres! Man blir inte annat än lycklig av att se honom spela!

Förövrigt ska jag nu ta mig i kragen och fortsätta med städning och fixa det sista med alla papper.

Jessica

Super helg!

Helgen till all ära! De var inte mycket som fattades denna helg förutom en vinst igår!! Vad hände egentligen? SVERIGE - DANMARK, 0-1 .. Det som inte fick hända hände.. Menmen sånt är livet. Inte alltid rättvist!

Helgen har varit kanonlyckad i varje fall, linas tappas, vickans humor, bra musik och en väldans massa skratt! Helt underbart! JAg kommer att sakna er och allt som har med er att göra!

Den kommande veckan bjuder på spänning, derby, djurgården, festligheter, mindre festligheter, avslutning, tårar, skratt och så mycket mer! Det kommer att bli en intensiv vecka med mycket på schemat. Måste packa ner alla mina kläder och alla saker.. Det kommer att kännas. Men räkna med att jag kommer tillbaka! :)

Nu är det en runda på stan som gäller med min Lucy =) Vi får väl se vad timmarna mer bjuder på. Ikväll är det träning som gäller och laddning inför morgondagens match.

Ha en bra dag allesammans!

        

Eneby BK - IFK Norrköping
               8/6 2009
                 19.00
             Fyrbyplan


Jessica

RSS 2.0