Thailandsyra!

Alla ska eller är eller har precis varit i Thailand! Men inte jag! :( Det kallas avundsjuka av en del och drömmar av andra. På torsdag kommer äntligen min älskade syster hem som har varit borta en evighet! Förhoppningsvis får jag träffa dig snart, men vi får planera lite då fotbollen tar upp majoriteten av våran tid. Jag har ju pratat med dig några gånger och då såg du sådär lycklig och solbrun ut! Jag hoppas att du kan smitta av dig lite på mig som är nere i en "down period" med förkyldningar, feber, huvudvärk.. Vilket förövrigt inte passar speciellt bra in på mitt schema just nu!!

Nu har Louise hunnit vara i luften i cirka 15 om allt gick enligt planerna och jag önskar dig en undertbart skön semester! Njut av veckorna, ta vara på soltimmarna och vila upp dig tillsammans med familjen! Jag saknar dig redan och det har inte ens gått ett dygn sedan jag såg dig sist!

Något lite mera tråkigt då, ja, jag är sjuk igen.. Eller nu mår jag ganska hyfsat men igår hade jag feber och mådde sådär allmänt dåligt! Vad är det för fel på min kropp? Pappa följde med mig till akuten igår, eftersom att inga vårdcentraler vill ta emot mig, (och nej Louise, det är inte bara för att jag är av dig såkallad "skåning") men där fick vi inte veta mycket.. Tog nått prov som var ungefär detsamma som sänkan vilken var något förhöjd men dom kunde inte se om det var bakterier eller virus som plågar mig och min kropp! Imorse vaknade jag med lite feber men nu vid lunch var temperaturen normal igen! Det får bli en vilodag idag också eftersom att jag är ganska så slut i både kropp och knopp.

Grattis alla mina vänner som har tagit körtkort! Så himla skoj! Tänk er, 18 år, körkort, myndig.. Halledar. Grattis igen!

Nu ska jag ta och finslipa lite på muntliga nationella i sv B som ska redovisas imorn! Känns ganska bra faktisk och jag hoppas att Janne tycker likadant :D


Miss my sis.

Jessica

Galet virrigt!

Skolans alla uppgifter tar upp det mesta av min tid just nu. Hur kommer det sig då att hur mycket man än pluggar har man ändå lika mycket kvar? Det känns som en omöjlighet att ta sig igenom alla uppgifter. Det är drygt tre månader kvar av läsåret innan ett efterlängtat sommarlov är här och det är så himla mycket som ska göras och pluggas in. Men vi kämpar på in i det sista!

Förkyldningen vägrar släppa och jag sitter fortfarande här och nyser och hostar.. Inget vidare. Jag vill ju spela fotboll och träna! Imorn är det träning i skolan och jag tänkte faktiskt att jag ska gå dit och ställa upp en teknikbana jag ska köra. Problemet är bara att när pulsen går up, vilket den gör snabbt just nu, kommer mina hostattacker. Ser man det positiva i detta kan jag säga att man får en himlans träningsvärk i magen;) Känns bra det.. haha

Nu ska jag gå och lägga mig och träna lite på min spanskaredovisning till imorn. Adios amigos!

Måste bara säga att bara för att du är i Thailand så är saknaden så extremt stor när jag vet att jag inte kan träffa dig. Om nu när jag ska till Halmstad kommer inte du att vara där.. Vad ska jag ta mig till? :( Miss u sis.

Jessica

RSS 2.0