Hemmapremiär på lördag!

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att snart få springa upp till träningen. Det blev en lång dag med massa plugg och ett info lay prov. Något klurigt och lite speciellt. menmen.

I helgen hade vi seriepremiär borta mot landsbro. Det blev 2-2 efter en ledning med 2-0 i paus. inte ritkgit vad vi hade tänkt oss kanske men vi kämpade på in i det sista och på lördag ska vi ha revansch på hemmaplan! Nya parken och allt. Det kommer att bli super! :)

IFK Norrköping - Ormaryds IF
15.00
Nya Idrottsparken


Efter matchen åkte jag till halmstad för att spendera helgen + måndag och tisdag där. Måste säga att det var väldigt mysigt och passade på att sussa hos mina kusiner! =) Dock var det lan för Johan som gällde så jag och Tilda fick hitta på annat;)

Annars flyter dagarna på som dom brukar utan några speciella händelser.
Dock är det en viss brud som fyller 18 år imorn vilket såklart måste firas! Grattis Lennart!

Jessica

USA

Äntligen har jag fått värdfamilj! I fredags satt vi i skolan och skulle strax börja lektionen. Jag var sådär lagom trött som man kan vara efter en hel skolvecka! Jag loggade in lite snabbt på mailen för att skicka ekonomiuppgifterna till Elin och får se att överst i inkorgen står det "hello from your host family"!! Jag nästan skrek ut min glädje! Tro mig jag TJÖÖT.. haha

Familjen heter Racanelli och bor ungefär en timme från New York city!! Jag pratade lite med dom över skype i fredags och dom var helt underbara! Det kan inte bli bättre. Dock fick jag också reda på att skolan börjar halv 8 varje morgon, :S Och jag som är så seg på mornarna! Damn.. ;)

Nu ska jag ut i solen igen. Idag är det bikini som gäller. Helt underbart!! Tänk att i fredags var det snö på hela planen.. Snacka om temp. växlingar ;)

Lolajs din underbara figur! ;) Nu är det knappt en vecka kvar till du kommer hem! Ska bli skönt att ha dig hemma igen! ;) Ha en bra sista vecka nu och ta vara på tiden och njut av solen! Miss u!

Jessica

RSS 2.0