Åter förkyld..

AAhhhh förkyldningarna kommer som på räls nu.. Hinner ju knappt bli bra innan jag får börja med echinagarddropparna igen! Trött det här asså! På tal om räls.. Kan inte säga mycket mer än så men jag lovar att jag berättar mer på lördag! =) Jag är i varje fall

Top Model räddar kvällen som vanligt! :) Åh, nu börjar det igen!

Idag har jag även gjort upp ett träningsprogram med vickan. Så nu jäklar, nu är det inget slapp längre! Nu är det träning på träning som gäller!!

Jessica

STARKA KÄNSLOR!

Jag kan inte riktigt beskriva min helg med ord, men jag ska göra ett försök.. Den har varit utöver det vanliga, inte en sekund har gått utan skratt och glädje. Tack flickor för denna helg!

I fredags kom vickan och hämtade mig på skolan. Jag hade redan packat klart min väska och var rejält laddad inför kvällen. Vi hämtade sedan upp Hanna och Henka för att påbörja på resa till huvudstaden! Det blev en snabb resa då vi var tvungna att vara framme i tid så vi skulle kunna göra oss iordning innan konserten!

När vi kom fram började jag och vickan göra oss iordning och hanna och henka gick och köpte mat =) Tiden gick väldigt snabbt och plötsligt var det dags att möta upp Sofia och Maria utanför hovet. Klockrent, dom hade ställt sig i kö vilket gjorde att vi slapp stå i den millånga kön..Vi gick direkt till baren för att vissa absolut ville det..;) haha

När vi hade letat upp våra platser, som var perfekta satte dj:n igång med en massa bra musik och vi bara njöt!

Tiden gick och ett förband spelade några låtar innan det var dags för vår älskling, CHRIS BROWN! Nedräkningen började, människorna där inne ställde sig upp och det var helt sjukt!

Hans kropp, hans charm, hans låtar, hans röst, hans dans, hans showande, hans leende..ja, jag kan fortsätta räkna upp saker om honom hela natten om jag så vill!

Vissa blev dock helt galna när låten "Take you down" spelades och killarna slet av sig skjortorna och dansade minst sagt REJÄLT sexigt uppe på en liten scen "svävandes" i luften. HJÄLP säger jag bara!!

När låtarna "With you" och "Forever" spelades var trycket inne i hovet så stort! Hela hovet sjöng, (skrek). Och det gjorde även vi! =)

Efter konserten åkte vi tillbaka till Henka för att förfesta lite inna det var dags för utgång. Först var vi på Café Opera sedan var vi på Bernts salonger och till slut hamnade vi på Spy Bar. Klockan hann väl slå undefär sex innan vi var tillbaka i lägeheten. Vi träffade underbara personer och lärde oss bland annat brittiska och amerikanska, haha..

Fredagen var helt underbar och när vi vaknade vi 12 på lördagen fixade vi lite frukost, gjorde oss iordning och åkte sedan och kollade på dambasket mellan 08 Stockholm- Dolphins. På vägen hem stannade vi till på McDonalds för att äta lite och kilade sedan vidare..

När vi kom till Norrköping fick vi bråttom igen och åkte direkt hem till vickan för att hämta lite nya kläder och så till kvällen. Vi åkte sedan hem till mig för att snabbt göra oss iordning innan vi skulle vidare till en kompis till damerna på förfest. Där hann vi inte vara så länge innan vi for vidare till stan.

Helgen har varit helt strålande och det var länge sedan jag har haft så kul! Nu hoppas jag på att Real kan behålla ledningen så ska jag ta och gå och lägga mig för att ta igen lite av sömnen.. =)

Chris Brown konserten i Stockholm 2009 är någonting som jag kommer att komma ihåg länge vill jag lova!

Jessica

Filosofins filosof..

Att plugga in massa begrepp må inte vara det lättaste och lättare blir det ju inte heller av att ipoden ligger brevid med spellistan: Chris Brown på högsta volym! Mina tankar far iväg till nästkommande dygn då jag kan se mig själv sjunga med i låtarna, klappa händerna och må allmänt bra!

She's a fallen angel, sent from heaven up above
She's a fallen angel, waitin for me to love her, yeah
Nanananan :D

jag längtar... Har dock inte riktgigt bestämt mig för hur klädseln kommer att se ut under kvällen. Får hem och rota igenom garderoben! =)

Nu ska jag jag återgå till min begrepp..

Jessica

CHRRIIISS BROOOWN

YESYES, nu närmar det sig.. 2 dagar kvar... eller nja, nästan bara en om man kollar på klockan;)

Det blir ett snabbt inlägg idag.. måste sova och så tar batteriet slut vilken sekund som helst.. orkar inte hämta sladden där nere..

Idag har det varit möte. Satt från 19-22 i nya klubblokalen. Det kändes bra måste jag säga! ;) Haha..

Imron ska jag ivarje fall träffa L klockan 8.15 i skolan. Då blir det lite gemensam frukost och psykologipluggande.. Mysigt värre! =)

Sweet dreams!!

Jessica

In schooooool!

Nu sitter jag i datacirkeln och kan absolut inte koncentrera mig. Var inne på min profin som utbytesstudent där det stog att jag var garanterad att komma till new york!!! Inte helt säkert eftersom att jag har önskat florida och kalifornien också men ändå!! :D

Snart är deet lunch och efter lunchen måste jag se till att plugga matte.. Och filosofi.. hum, vad kul!

Väntar på att spanska 4 gruppen snart ska vara klar så att jag får lite sällskap =) Hur som helst.. kan absolut INTE koncentrera mig på skolan just nu.. Hur skulle jag kunna göra det? Alla tankar går ju åt USA!

Jessica


SKRÄCKIIS!

Puuh, måste säga att det var ju inte världens dröm att gå drottninggatan ner alldeles själv efter att ha sett en skräckis. Nu har jag sett till att dörren är låst.. mobilen laddad.. och datan är här ;) Skräckfilmer är inte riktigt min grej faktiskt. Men idag förstod jag inte ens handlingen.. Om ens någon gjorde det..haha

Imorn börjar jag med fotboll men eftersom att vi fortfarande inte har fått något schema vet jag inte riktigt resten av dagen :S Får ta den som den kommer..

Nu ska jag somna till lite Chris Brown..=)

Nattinattii

Jessica

VICKAN IS HOME!!

Ah, din brunis DIN BLONDIS!! Herregud va kul det var att se dig igen! Jag vill också åka till USA NUUUUU.. Du får berätta mer om dina tips om shopping, utställen, sol&bad och allt! Jag blir mer och mer peppad för var dag som går. Alla mina skor och klänningar, SNART KOMMER JAG :D

Tack så jätte mycket för det fina läppglanset! Det luktar helt sjukt gott och smakar himelskt! ;)

                      
Lip gloss, Victoria's secret, Red Delicious

Idag blir det lite plugg/städning/Chris Brown och sen träning. Idag åker också mammsen och pappsen hem till Halmstad. Så nu dröjer det nog ett tag till jag får träffa dom igen.. Jaja, nästa helg är ivf fullbokad!! CHRIS BROWN säger jag bara. :D:D

Jessica

Trött eller bara trött?

Är man egentligen så trött som man alltid säger att man är? Varje dag får man frågan "Hur är det?" och svarar alltid "strålande, lite trött bara". Kanske är man inte så trött i alla fall? Det kanske bara är någonting som man har intalat sig själv? Visst är det lite tungt varje morgon väckarklockan ringer men när man väl stigit upp brukar energin komma tillbaka. Får ta och skippa det där ordet trött för enligt psykologin som nu har börjat (jag vet, jag vet) får man stor del energi av positivt tänkande. SÅ KLART. T.ex. en jogging tur är så mycket enklare när man är på bra humör och känner att jag kan springa hur långt som helst istället för att springa och tänka "det är så tråkigt med träning, jag orkar inte springa mer!". Bara en liten parentes.

Glömde förresten berätta att gårdagen spenderades på badhuset med Tova! Mycket roligt! Vi lekte i bubblorna, åkte rutschkanor, TRÄNADE PÅ ATT SIMMA, tog en fika paus mitt i allt och till sist bastade vi i cirka 10 sekunder. "Varför ska det alltid vara så varmt här inne?" -Tova. Haha.. Jaja det var en mycket trevlig dag! =)

Imorgon blir det en lång sovmorgon kan jag lova! Sedan lutar det åt att åka och kolla på grabbarnas AT-cup som börjar imorn. IFK spelar vid kvart över två så får se om Majsan kan hämta mig så vi hinner till den! :)

Annars går snacket just nu väldigt mycket åt den kommande fredagen! CHRIS BROWN! Och igår fick jag reda på att Majsan och Shamo också ska dit och sova över!! Kan det bli bättre? Jo, M kunde ha varit med.. Men vi ser fram emot konserten i varje fall!

Efter ett avsnitt av ONE TREE HILL nöjer jag mig nu med att ögna igenom halens katalogen för att se om jag kan hitta något fint. Iofs har jag lovat mig själv att inte shoppa så mycket nu innan USA. Jag menar, det jag köper nu kommer jag att använda i ungefär sex månader. För vem vet, när jag kommer hem kanske jag har en helt ny klädstil! Eller ivarje fall en helt ny garderob!! Haha..

Nu vill jag bara önska er en trevlig helg! God natt allesammans!

Jessica


Vad gör man inte för ett år utomlands?

Hum, idag var det upptakt för Svenska C som jag ska läsa detta året istället för nästa. Och svenska c ingår i samma blocc som psykologi A och filosofi A. Alltså vore det bäst om jag kunde läsa hela blocket. MEN, kommer jag att hinna med allt? Tusan också att alla datorer strular så att jag inte kommer åt mitt schema. :/ I så fall kommer jag att på våren läsa:

Matte C
Spanska C
Engelska B
Svenska B
Svenska C
Filosofi A
Psykologi A
Specialidrott A
Företagsekonomi A

Hum, det känns som ganska mycket. Men vad gör man inte för ett highschool year? Jajaj, nu måste jag skriva lite på min svenska. Måste ju se till att jobba lite före så att jag hinner med alla ämnen. Hinner jag inte får jag väl i värsta fall hoppa av kursen. Svårare än så är det ju faktiskt inte. En vår med plugg blir det ivf!!

Jessica

MOVIE NIGHT

Nu har jag gjort en lista på alla möjliga filmer jag måste se.. för det mesta går temat i tjejerfilmer, romantiska komedier och drama. Men vi får väl se. Eftersom att det är filmer jag aldrig har sett så kan jag ju faktisk inte rekomendera dom än men vi får väl se.. =)

Pappa sitter där nere och kollar på Lars Winnerbäck på teve.. KUL. Haha

Imorgon fyller vår Erica 18 år och vi får se hur hennes dag kommer att bli!! ;) Vi hoppas på det bästa.

Klockan ett imorgon ska jag och Tova åka och bada. Vad kul det ska bli. Molly får stanna hemma så att vi kan springa runt där inne!!

Nu ska jag säga god natt och tack för mig!

Jessica

IFK NORRKÖPING DFK

Ja, idag blev det klart att vår nybildade klubb Norrköpings DFF blir IFK Norrköping. Ett samarbete mellan olika klubbar i norrköping har gjort att damfotbollen kommer att satsas på. =) Det känns väldigt bra måste jag säga. ÄNTLIGEN ETT ELITSATSANDE LAG I NORRKÖPING!!




Så söta dom är våra representanter!
Rulle, Karro, Karlsson och Shamo!


Ikväll har vi verkligen haft ett tufft träningspass. Fybubblan! Intervaller + Reby.. ojojoj..

God Natt

Jessica

FRUUUSTRREEERANDEE!

För det första har jag ingen aning om i vilket lag jag kommer att tillhöra imorgon.. Eller snarare vad vi i "gamla saltängen" ska spela. NDFF, LINDÖ, SALTIS, IFK.. Blablabla.. TELL ME!!

För det andra pratade jag med Louise idag som sa att delstatsvalet skulle kosta 4000 kronor. Till oss i september när vi fick ansökningshandlingarna sa dom att det var gratis. När jag skickade in i oktober var det fortfarande gratis och man skickade in innan sista december´(vilket jag gjorde) MEN NU!! Nu kostar det 4000 till Kalifornien och Florida.. =/ AAAHHH
Pappa får väl ta och ringa dom där grabbarna på Explorius och ta en rejält snack!

För det tredje ska jag och träna nu! Löpning + Sjuk styrka... ;)

Jessica

STOLT

Okej, beeptestet var faktiskt inte så fruktansvärt som jag först trodde. Visst var det sjukt jobbigt när man väl körde men det är ju ingenting emot konditionsträningar.. Men jag klarade med bra, och låg sådär på medel i laget. (Det ska dock upp)..

Nu ska jag äta lite och sen hoppa i säng. Är så himla trött! Jag är inte van vid att gå upp klockan sju på morgonen! Men jag antar att jag får vänja mig!

Jessica

Kniven i magen!!

Bläää, jag fasar inför kvällens test!! Är sådär måttligt nervör just nu och känner efter i hela kroppen efter skavanker. ;) Men oavsett anledning så finns det faktiskt inga genvägar! Och speciellt inte till en bättre kondition. För tro mig. Hade det funnits hade jag tagit dom direkt! Menmen, försäsongen är som alltid tuffast men vad gör man det inte för? Jo för det bästa som finns! =)

Nej nu måste jag skynda mig. Rulle hämtar mig vid skvaller halv åtta. Måste alltså gå vid cirka kvart över. OM EN KVART!!

Wish me good luck!





Jessica


Vinterland!

Idag ringde klockan vid 7 och jag tittade ut genom fönstret. Svart! Tydligen skulle temperaturen ligga på -12 grader men som sagt, "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder".

Det blev en kort promenad eller snarare en omväg till skolan för att hämta våra nya inloggningsnamn. Hur ska jag någonsin komma ihåg? Efter en stunds väntan fick vi vad vi kom för och gick sedan hem tomma på energi. Hemma fixade vi frukost och satte och sedan för att kolla på några avsnitt av The Hill. Så sjukt bra, men DRAMA!!

Vid 10-tiden ringde vi mamma Madde som kom och hämta oss. Vi har varit ute (på landet), och gått en promenad med Thimba. Och vet ni? Det snöar! Det är vitt överallt och sådär lagom kallt! Inte alls 12 minus grader..

                                              
Några bilder från vår promenad. Inte jättebra bilder med tanke på min high tech mobil! ;)

Nu sitter vi med varsin laptop i knät, har tvn på i bakgrunden och är sådär lagom sugna på att ta tag i vårat pluggande. hum.. Önska och lycka till med våra arbeten! Jag förstår dock inte riktigt hur man kan längta så mycket efter lov när man precis varit ledig nästan 3 veckor och fått reda på att skolan inte börjar förrän på måndag. Jajaj, kanske för att Italien är aktuellt vecka 8?

Jessica

Träningsnarkoman eller bara duktig?

Imorse ställe jag och Maria klockan på 7, gick upp och tog på oss varma kläder för att sedan ta en promenad innan frukost. Efter en halvtimmes powerwalk kände vi oss så duktigta! Sedan gjorde vi oss iordning skolan som började idag.. Helt onödig dag. Datorerna funkade inte, inloggningsnamnen funkade inte.. Vi hade verkligen ingenting att göra så då gick vi till gymmet. Där sprang vi, snarare joggade lungt, och körde jobbig styrka för överkroppen.. Det här kallar jag att vara duktigt!

Nu är Mary på stan och skulle fika med en gammal kompis och jag sitter här och kollar på Desperate Housewives. Fy vilka avsnitt det är på tv nu.. =(

Senare idag tror jag att vi ska göra klart engelskan så vi får något klart. Känns som om våren kommer att bli tuff..

Nu ska jag fortsätta titta på tv.. =)

Jessica

Rent och fint!

Hela förmiddagen ägnades åt att städa hela lägenheten.. fönster putsades, golven skrubbades och nu är det så rent att det blänker!! Gud vad kul det är när det är fint asså!! Jag undrar bara hur länge det håller sig såhär..

Idag har jag också hunnit med att träna. Blev lite jogg och sedan styrka. Är riktigt peppad nu för en tuff vårsäsong känner jag.. =/=/=/ Jaja, snart kommer M. hit.. vi får se om det blir gossip och one tree hill ikväll också! Länge sen sist nu..

Nej nu är jag så hungrig att jag håller på att döö.. Får se vad som finns i kylen.
PussKram

Jessica

Film-maraton!

Ååh, vilken mysig kväll! Jag och Maria laddade upp med Wild Child som vi länge velat se! Den var hur bra som helst om man gillar tjejfilmer..=) Nåja, det fanns ju en snygging i filmen och då kom jag på att jag har en annan film med honom som vi var tvungna att se! Stormbreaker hette den. Den var också bra med något överdriven. Sen en film som vi väntat på länge.. Dock hade Mary inte läst ut boken än men eftersom att vi hade det så mysigt med massa kuddar, filtar och popcorn kunde vi inte låta bli att se Pride and Pejudice. Gentemot boken var det en liten besvikelse då väldigt många scener var uteslutna men av erfarenhet så vet jag att om man ser en film efter att ha läst boken blir filmen inte riktigt lika bra. Menmen, en absolut värdig film att se! Eller snarare ett måste!

Nu har Maria åkt hem och jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon tror jag att det får bli en städdag. Känns som om det behövs.. ;) Skönt nu när mamma och pappa är här också så får man lite hjälp!

Hoppas att ni har haft en lika mysig trettondagsafton som jag! Natti Natti!!

Jessica

To bad..

Idag tog jag en lång sovmorgon efter den irriterande cupen igår! Några bra matcher, någon dålig, och vi åker ut i kvarten mot Smedby!! Asså jag förstår inte vad som hände. Börjar med att släppa in tre mål! 0-3 Direkt! Att vi sedan tog in till 3-3 på cirka 5 min är sjukt bra men sen i förlängningen missar vi vårt anfall och dem kontrar och gör mål! Neeeeej. Nästa gång får vi banne mig köra för fullt från första minut! ooh..

Idag blir det eventuellt lite jobb på worldclass och jag hoppas att jag ska hinna med att träna lite. Fick reda på igår att vi ska ha beeptest på torsdag.. =/ HJÄLP Lär får träna en hel del kondition efter det..

Nu sitter jag och skriver lite på min engelska analys på boken "Pride and Pejudice". Jättekul.. Hoppas att jag hinner se filmen ikväll också! =)

Jaja, åter till arbete!

Jessica 

Jane Austen..

Ja, igår kväll efter att ha sett den dåliga matchen mellan barca och mallorca, där barca spelade så sjukt fult under hela matchen och gjorde mål som var offside, la jag mig i min säng för att läsa min Jane Austen "Pride and Prejudice". När jag först börjadeläsa den förstod jag nästan ingenting. Jag läser boken på engelska på grund av skolan och tror aldrig att jag hade läst den om det inte vore så. Jaja, i varje fall. De 50 första sidorna var otroligt jobbiga. Jag kunde inte förstå hur jag skulle kunna ta mig igenom hela boken och blev lite smått nervös för när jag skulle orka sätta mig och läsa sen urdåliga boken. Dock hade jag med den till Gran Canaria och där när man ligger på stranden är det grymt skönt att ha någonting att läsa. Jag läste cirka halva boken och var sedan fast i den.. Och nu har jag bara två kapitel kvar=( Dock skönt att läsa ut den men den är riktigt bra. Ska se filmen imorn tänkte jag när jag har skrivit klart analysen.

Idag är det som sagt cup i Motala. Jag har nyss varit ute på en kort promenad för att få lite frisk luft. Det var riktigt kallt ute idag. Så där kallt så att det sticker i kinderna och näshåren klibbar ihop. Dock sken solen så promenaden var underbar! Nu är jag sjukt laddad inför cupen, vi samlas klockan två och innan dess ska jag äta mat. Jaja, nervositeten är sådär lagom, inte jätte jobbig men ändå så att man är sjukt laddad! =)


En bild från min promenad i det kalla vädret!

Nu ska jag se till att fixa lite innan jag åker. Ha det bra. Och Maria, bra start på våra löften? ;)

Jessica

Fullt upp!

Ojojoj vad tiden går snabbt. Vi vann cupen och hade det supermysigt hos mormor! I Örebro shoppade vi, åt på en grekisk restaurang med släkten, och gick en promenad i det iskalla vädret! Mysmys.

På vägen från Örebro till Halmstad, åkte vi inom Norrköping för att jag skulle packa om väskorna och packa ner alla nyårssaker! Vi hämtade även upp Mary som skulle med ner till Halmstad!! Wohoo..

Nyår blev lyckat då jag och Mary gjorde oss iordning hemma hos mig för att sedan åka in till stan till Elin där hon och min syster lagat mat och fixat allt jättefint! Maten var hur god som helst, vi spelade spel och partyhumöret var på topp! Efter ett tag åkte vi vidare till en fest för att där fira tolvslaget! Vi skålade, skrattade och hade vårt seriösa samtal. haha ;)



En bild från kvällen..

Nu är jag åter i Norrköping och har idag varit på gymmet och sprungit och kört lite stryka. Jobbigt, men bra. Har ju cup imorn igen så det är viktigt att jag är i topp trim! ;D Ikväll blir det lungt. Har laddat upp för Barca (som ligger under) och glädjer mig åt att Torres kunde och fick spela i dagens match borta mot Preston north end och gjorde mål. Han är banne mig BÄÄÄSTT! Har varit skadad, kommer in i 73 och gör mål. Kalla det VÄRLDSSPELARE!

Attans, nu gjorde barca mål=/ Blääää. Jaja...

Jessica

RSS 2.0