Slapp dag här hemma..

Snowday vilket betyder att skolan är stängd!
Jag bestämde mig för att städa lite och sedan blev det stuvade makaroner och köttbullar från IKEA framför tvn. Champions league, Inter- Chelsea =) Igårkväll fick jag även se min älskling en liten stund. Han spelade bara några minuter men visst såg man att Liverpool saknar sin stjärna! =)

Har idag även tagit mig tid till att fylla i massa papper för college processen! Förhoppningsvis så har dagens jobb lönat sig lite i varje fall. Men nu är det dags för träning. Kläderna på och sen bär det av till jersey för ett fotbollspass!

Jessica

Happy Valentines Day!

Idag är det alla hjärtans dag och likaså chokladens dag! yum.. För precis ett år sen hade vi vår mysiga dag Lojsan! Kommer aldrig att glömma den kvällen! =) haha..

Våra gäster som spenderade helgen här har precis åkt hem. Igår åkte vi till Mountain Creek och spenderade hela dagen åt snowboarding.. Jag, brooke, Joey och joey kompis andrew åkte uppoch ner för alla backar där fanns! Så himla kul vi hade.  Massa fun parks där vi utmanade varandra till saker vi aldrig testat innan. hahha, japp lite blåmärken här och där men inte stoppar äl det oss. Får se om vi sticker dit i morgon oclså eller om det blir en lugn dag. Roligt var det i varje fall!

Nu måste jag hoppa in i duschen! See ya

Jessica

Graattis Farmoor!

Idag är det farmors födelsedag! Tråkigt att jag missar alla dessa viktiga personers ffödelsedagar men det får vi ta igen när jag kommer hem. Hoppas att middagen var fantastisk! <3

School closed. SNOWDAY!! Skönt. Hade tid till att baka semlor, åka pulka, bygga snölyktor, ha snöbollskrig och dricka varm choklad! =) Det har snöat hela dan och kommer antagligen inte att sluta förän imorgon.. Hoppas på ännu en annan dag här hemma.. hade varit helt okej då vi har fredag och måndag ledigt så två extra dagar skulle inte vara helt fel!







Jessica


Super Bowl 2010!

Igår ar det den stora dagen!! Super Bowl 2010! Saints - Colts. redan klockan 4 hämtade meg upp mig och vi begav oss till lindsays hus där en massa tjejer var samlade! vi hade alla med oss en massa mat och bakelser och jag tror aldrig att jag har ätit så mycket förut!! haha menmen. Super bowl här i usa är jätte stort och alla jag känner här var på olika fester, semestrar och allt vad det heter. Allt för den stora finalen! Eftersom att detta var min första super bowl match så var jag extra spänd! =) Kända artister, skådeselare med mera deltog i festligheterna. Och det football fan som jag är valde jag att heja på the saints eftersom att deras vita och guldiga kläder drog min uppmärksamhet till sig. Det började inte jätte bra för mitt lag och jag funderade på om jag gjorde ett stort misstag genom att endast ha tittat på kläderna.. Men icke sa nice, the saints vann med 31-17!! Jag var inte hemma förän 11 tiden.. En super rolig kväll och tack för det!

Tillbaka the bachelor..

Jessica


Grattis mamma!

igår var det mammsens födelsedag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Hon lovade att vi ska ta och fira alla födelsedagar och allt som jag missar när jag kommer tillbaka i sommar! Världens bästa mamma, och hon är min!

Äntligen fredag.. underbart. Får se vad som händer. Blev att titta på ännu en high school match då burkes basket killar sepalde mot pine bush! 84-42 eller nått sånt där blev det.. japp burke grabbarna är duktiga! =)

jessica


Happy Birthday!!!

GRATIIS OLLY PÅ 19-ÅRS DAGEN!!! REDAN NITTON!! WOW

Idag (svensk tid) Är det min bästa väns födelsedag!!! GRATTISGRATTISGRATTIS!!

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Olly, happy birthday to you! <3<3


Söndagen den 31 februari

Den sista februari var en lugn men nödvändig dag. Hade fotbollsträning i förmiddags och kom hem och hann ringa mina föräldrar innan dom gick och la sig. Fick även växla några ord med min syster. Sedan var det bara att börja laga mat då mina värdföräldrar Kris och Joe var på konsert och åt middag på nån restaurang med gamla vänner. Så det fick blir spagetti och köttfärssås=) mumsigt! Men som vanligt fick jag kommentaren, "Youre so weird, i cant believe have ketchup on pasta".. whatever säger jag. Det tillhör ju! Men det tycker minsann inte amerikanarna..;)

Imorn är det skola som vanligt igen. Känns som att det var ett tag sen jag var i skolan eftersom att förra veckan endast bestod av prov. Så imorn börajar mina nya klasser. Shemat har inte ändrat sig så där väldans mycket men kommer in 4 perioden (9.45) och har då amerikansk historia, sen är det engelska, gympa och lunch varannan dag, sedan har jag hälsa, sen har jag gourmet food och sist spanska till 2.15pm.. inte jätte jobbigt schema=) haha men allting är ju faktiskt extra eftersom att inga klasser har någon betydelse för mina betyg i sverige..

Nu är det läggdags. Trööttter



Jessica -
Längar tillbaka till Australien


RSS 2.0