Min dator fungerar!!





Nu, lunch..
Sen, träning..

Jessica

Mandag

Igar spenderades hela dagen pa the palisades mall for att finna den perfekta klanningen att bara pa homecoming dansen!! Hitta tva mycket vackra klanningar men ingen dar det klart stod homecoming pa.. Sa jag har fortfarande pa jakt. Jag hittade en skinnjacka och en troja och i lordags kopte jag en klanning, en troja, smycket och smink. Det blev mycket inforskaffat denna vecka sa nu blir det att undvika shopping till storsta mojlighet. Vi far se hur det gar.

Idag sov jag till 11.20 och det behovdes efter all denna shopping.. Nar jag vaknade laste jag ut min bok och ska nu ta och paborja uppfoljaren i twilight serien.

Klockan fyra ar det fotbollstraning som galler och det kanns valdigt bra efter helgens ledighet. Efter traningen ska jag snabbt hem och duscha innan jag beger mig till Rylie's hus for att forbereda mig infor kvallen. For ikvall ska vi namligen till Alex's boyfriend som har bjudit ungefar hela skolan till fest! Natten spenderas hos Alli. Hoppas pa manga roligheter och valdans mycket skratt!

Jessica

My 18th birthdaay!!

Tralalalaala, for idag ar det jag som fyller ar!! =)

Har pratat med familjen och farmor och farfar pa skype vilket kandes underbart skont!! =)

Snart ska vi och shoppa lite innan det ar dags for biomys.. =) Igar blev det inget party eftersom att det vrakte ner har i Goshen sa vi akte hem till Alex istallet och spelade spel och pratade! Mycket trevligt.. Far se om det hander nagot roligt ikvall..

Igar at vi aven en mysig middag tillsammans hela familjen och efter middagen var det tarta som gallde.. Bilder kommer senare.. Den var otroligt god och valdigt fin da det var en bild pa mig overst! ;) hehe.. Jag fick ett par yogabyxor da vi ska kora yoga hela vintern, nya benskydd, en idrottsvaska, bodyglitter, pennor och massa fina kort!

Och tack alla for era gratulationer! De varmer!

Ha en superdag for det ska jag!! =)

Jessica

GAME TIME

Idag spelades forsta matchen, matcherna, i Goshen trojan!! Vi vann alla tre! Fyra skolor, tre matcher a` 30 min, tre vinster, 1 mal, 3 assist! Underbar dag! Spelar numera pa mittfaltet. Det kanns faktiskt bra da nivan inte riktigt ar den samma har som i Sverige. Dock tycker min tranare att jag ska satsa pa stipendie till college har i NY! Vi far val se! =)

Just nu ar det valdigt rorigt har hemma da vi flyttar alla saker fran lakehouset till Goshenhuset.. Sa ha talamod, bilder och bartte uppdatering kommer jag lovar!

Imorn ar det annu fler matcher som galler. Det kanns underbart att fa spela pa hemma plan och forhoppningsvis kanske det kommer lite publik?? =) Kvallen kommer att spenderas hos en tjej i laget som har ordnat partaj. Sedan ska jag och nagra fler tjejer troligtvis hem till Rylie for att spendera natten dar. Hoppas pa en rolig kvall!! =)

Annars ar allt bra och det borjar narma sig skolstart. Fixade schemat igar och jag valde ganska sa roliga klasser.. bild, matlagning, fashion, public speaking, engelska, amerikanske historia, spanska, nan ekonomiklass, ceremics... =) Skont schema!!

Nu ar det laggdags.. TWILIGHT som galler. Brooke tvingade mig att se filmen, vilken var mycket bra.. och hon ar helt tokig i allt som har att gora med Twilight serien.. sa nu har jag lanat hennes bocker och har snart last ut den forsta.. pa en vecka.. Det ar bra gjort for att vara mig! =) Och vill ni veta en hemlighet? Boken ar sjuukt braa! Kan inte sluta lasa!

Godnatt!

Jessica


NOOOO

Har inte min mobil igang, inget simkort osv.. Ni kan darfor inte ringa eller skicka sms :( Mitt amerikasnka nummer funkar inte internationellt sa kan varken ta emot eller skicka nanting!


Kommer dock att forsoka vara inne pa skype runt 12 tiden (amerikansk tid) pa lordag.. For er i sverige sa ar klockan 18 da.. :)


My Early 18th Birthday!





Det skalades med champange..



Titta, 18 ar!! Snart i varje fall =)





Lordagskvallen..





Jag och Brookee



Jag och min present, (Michael Kors klanning) + En Michael Kors vaska till skolan!! tralalala!!



Spahelg, shopping, middagar, skratt och mycket mer. Tack for en underbar helg!

Coming up..

Det ar nastan 40 grader har och vi har tryouts.. tva traningar per dag (8-10 + 16-18) puuuh... Traningarna gar bra dock ar det inte riktigt samma niva som hemma men jag har traffat lite nytt folk sa det ar alltid kul! Kanslan nar jag gick ut pa planen och nar traningen satte igang, ja den var obeskrivlig.. Nytt land, nytt folk.. jag visste ingenting.. men en sak kunde jag. Fotbollen! Jag kande mig hemma, det kandes som min hemmaplan! Trots alla lopningar och tester som gjordes fanns det stora leendet dar hela tiden!

Dagarna har gar jattebra och idag, direkt efter traningen akte Kris, jag, Brooke och Jane, (Kris bastis) till en restaurang och at en god lunch.. Helt plotsligt kommer kyparen med en kaka, ett ljus i och tjejerna borjade sjunga.. Kris berattade att jag var tvungen att fa veta mina fodelsedagspresent.. EN SPAHELG!! Denna helgen! "Just the girls" she said.. Jag vistte inte vad jag skulle saga, jag var helt tagen!!! Min fodelsedag ar egentligen inte foran nasta lordag, men denna helgen ska vi till Vermont! Unbelieveable! :)

Nu ska jag ta och slacka lampan och lata ogonen vila! Imorgon ringer klockan som vanligt kl 6 for att vara redo innan vi lamnar runt halv sju. Annu en fotbollstraning!

Skont att hora era roster igen och hora att allt ar bra! Jag alskar er!

Jessica

BILDER



Pa planet...



Framme...





Gick genom central park...



Hela gruppen, norrman, svenskar, danskar och en finne..



Utanfor Rockefeller Center



Hotellfrukosten..



Chinatown..







Tagstation...



Apples.. Sjukt ;)



Brooklyn bridge..









Who knows??





My room.. (At the lakehouse)







Sjon, utanfor huset..



Brookee



Terrassen









Det var lite bilder i varje fall! Hoppas pa fler! =)

Jessica

Tips

Presenter som uppskattas:

Osthyvel
Bok om sverige, dess traditioner och recept
CHOKLAD
svenskt losgodis
Svenskflagga/hatt

Min familj alskar detta och framforallt chokladen!

First day

Den har dagen har varit helt, ja... Borjade med att familjen hamtade upp mig pa hotellet kl 11. Sedan akte vi och at en mysig lunch, efter det kom jag till the lake house.. huset at jattemysigt.. ett trahus men sjukt skona sangar! en trappa ner kommer man ut pa altanen och en trappa till sa kommer man ner pa ytterligare en "uteplats" och darifran hoppar man rakt ner i vattnet!!!

Vi akte till en liten strand 5 minuter  ifran och badade och spelade volleyboll mm.. sen akte vi hem och flot pa en madrass i vattnet i cirka en timme.. idag var det 37 grader i luften! Ikvall har vi varit pa ett party.. "Fun Friday". Traffade en hel del av familjens vanner..=)

Familjen ar helt underbara. Det kunde inte ha blivit battre. imorn ar det grillfest vilket det antagligen ar pa sondag ocksa.. full fart hela tiden. Nu ligger jag i sangen med Brookes data och kollar pa ugly betty. ska sova snart.. sjukt trott!

Jessica

Bilder!!

Tyvärr, har försökt men detta internet tillåter inte detta, eller det tar för lång tid.. får försöka lägga upp bilder på fredag eller lördag istället...

Nu har vi precis varit på hotellets gym och tränat. Blev 30 minuters löpning och lite armhävningar samt situps! Duktigt! Nu är det duschen som gäller och sen är det sängdags! Förövrigt har detta varit en alldeles fantastisk dag! Ser fram emot morgondagen!

Jessica

The big apple!

Som lovat kommer bilder att dyka upp ikvall.

Nu star jag i apples affar pa 5th ave! Kan du tanka dig?

Glomde saga att jag bor tilsammans med tva andra tjejer fran Sverige, Therese och Elin. Supertrevliga tjejer! Till frukost idag fick vi muffins, bullar, flingor mm.. Blev inte myket till frukost. At dock varldens godaste sallad idag till lunch. Langtar efter den redan! Dock ar jag supermatt!!

Tips for dig som ska till USA: Ta med dig en adapter och forlangningssladd, med MANGA kontakter i, hemifran! Det underlattar.

Nu ar det dags att springa vidare. Det ar helt sjukt varmt ute! Minst 30 grader.

Jessica

I'm in New York, BABY!

Har precis vaknat, kl är halv 7 här. Tidsaskillnaden är ju lite jobbig att vänja sig vid men det går bra=)

Ska hoppa in i duschen snart och sedan är det dags för frukost. Dagen bjuder på många nya upplevelser!

Flygresan igår gick jättebra. Det var väldigt jobbigt på flygplatsen edå tårarna rann och det kändes väldigt jobbigt att lämna familjen. Men jag och erik tog oss upp för rulltrappan och förbi alla kontroller och sedan var det dags att stiga på planet. Väl i New york gickk det inte lika smidigt. vi visste inte vart vi skulleoch gick åt fel håll, hoppa av "airtrain" förtidigt, men tillslut kom vi fram till hotellet. =)

Jag mår alldeles prima och det är cirka 30 grader här om inte mer. Bilder kommer senare. Just nu är jag på hotellet där domhar trådlöst internet!

Hörs senare

Jessica

Timmar kvar..

Ojojoj, nu spöregnar det ute, Olly har varit här, jag har hunnit säga hejdå till farmor och farfar, kusinerna och farbror och "faster". Telefonsamtal efter telefonsamtal, alla vill önska en lycka till. Tack så jääättteeemyyycket!! Resväskorna står vid ytterdörren, handbagaget är packat och jag ska bara palla mig i säng innan den stora dagen är här!

Fick ett pandorasmycke, en tröja och ett systerarmand av min kära syster som födelsedagspresent samt hejdåpresent. Armandet kommer sitta fastklistrad på min arm!

Nu måste jag kila, minutrarna drar iväg! Får se när jag får tillgång till internet nästa gång. Ha tålamod!

Jessica - sooo excited..

PACKNING

Idag är det packning som gäller. Måst ha allt klart för imorgon är det fullt upp.



Igår var vi ute och åt på Gastons med familjen. Riktigt gott och super mysigt var det.



Mamma och pappa på Gaston.

GRATTTTIIISSS!!!

Grattis pappsen på din födelsedag!

Dagen började med ljuva sångröster och "frukost" på sängen. Halv 10 kom gästerna och vi hade ett frukostkalas för mig och pappa:) Tack för alla paket och fina ord!














 
Addox var självklart med =)







Jessica

Kalasbra!

Sommar, sol, bad och värme, kan det bli bättre? Dagar på stranden och varma sommarnätter, såhär ska det vá!

Onsdagen bjöd på festligheter som startade hemma hos Malin och som sedan slutatde i stan och påkräm. En mycket rolig kväll med många goa skratt =)

Torsdagen bjöd på fiesta och innan dess förfest hos Emma! Ännu en partykväll!

Idag var det starnden som gällde och jag och ELin cyklade ut vi halv 12 och gottade oss i solen fram till fyra. DÅ fick jag ett samtal från explorius där dom menade att jag var tvungen att göra ännu en hälsokontroll och ta en spruta till. Snabbt som tusan cyklade jag hem och skickade iväg ett mail till Kris, strax därefter fick jag tillbaka ett mail där det stod att allt var redan fixat! TUUUUR! =)

Lite bilder från partydagarna!

















Jessica


Massa tips!!

Idag har jag varit på stan och träffat en annan utbytesstudent, Lovisa, en mycket trevlig tjej. Hon gav mig många goda råd och en hel del tips. Jag ska blaand annat köpa kakao och bearnaisesås ;). Idag har jag även köpt ett armband till Brooke från Snö of Sweden vilket jag tycker passar ganska bra =) Dock funderar jag på vad jag ska köpa mer till familjen. Köpte en bok förra veckan om Sverige, traditioner och som även innehöll lite recept som familjen ska få. Har även packat ner en flagga, pepparkaksformar, ahlgrens bilar och saltlakrits.

Nu är det fotboll på tv. Zappar runt bland matcherna. Senare ska jag ta och packa lite till. Väskorna börjat bli fulla nu. =) 8 dagar kvar...

Jessica

PAAAANNNIIIIK

Nästan i alla fall. Igår fick jag ett mail av Kris där det stod att skolan inte accepterade mina hälspapper och om jag inte fixade dom skulle jag inte få börja där. Snabbt somtusan scannade jag mina papper och mailade över dom till Kris. Förhoppningsvis var detta det enda, annnars... vet jag inte vad :S

Nu har jag börjat packa på riktigt. Jag har börjat packa ner kläder i resväskan. eller den ena. Vinterkläder och träningskläder är nu avprickade!! Tralalala :D

Just det, fick även min lön idag! Kan säga att hårt arbete och alla sverttiga timmar lönar sig! Så nu jäklar, New York, here i come! =)

Lovely!!

Igår blev den här min. En ny minidator som jag lätt kan ta med miig till staterna. :) Hela gårdagen spenderades på att installera och utforska datorn;)


Idag bär det av till stranden eller klipporna. Beror på om det blåser för mycket i Tylösand :) Måste skynda mig nu. Det ropas efter mig.

Jessica

RSS 2.0