Resfeber?

Goooh, väntar på att min syster ska komma hem någon gång! Hallå Frida, jag behöver hjälp!!
Resväskan är packad, kläderna jag ska åka i ligger framme, mobilen + ipoden är laddade, tidningar nerpackade och jag är nyduschad =) Kan det bli bättre? (Har dock säkert glömt något jag inte borde)

Nu blir det två veckor med sol och bad, förhoppningsvis. Kommer nog inte att blogga så där jätte mycket där nere men får ta igen det när jag kommer hem igen.

Nu har Frida kommit och nu ska jag gå och lägga mig! Ha det bra alla vänner. Jag kommer att sakna er till max!

Jessica



I will miss you.

Snabbt som tusan..

Hjälp, nu börjar jag! Åker till Halmstad om cirka 30 minuter med innan dess ska det hinnas med redovisningar! Svenskan idag gick okej! Men vi hörs senare!

Jessica

Sista inlägget för idag..

Så där ja nu är jag nog klar. Har lagt in alla låtar på min ipod som jag behöver för att klara mig i två veckor. Det tog sin tid men nu är det klart! Har även hunnit med att gå på basket och nästan skrivit klart svenskan. SKÖNT!

Nu ska jag gå och lägga mig. Får bara inte glömma att packa ner de sista sakerna imorn. Nervöst.. Jaja, God natt och sov gott!

Jessica


Skolan

Nu ska jag göra ett nytt försök att ladda upp bilder. Sitter i skolan så Mary ska få hjälpa mig. Min svenska mapp från igår är tillbaka, tack snälla för det! Redovisningen får göras imorgon så nu sitter jag och fixar lite med en powerpoint.
Antiken! Redovisning antiken förra veckan..


Pratade nyss med syster som berättade att en mus sprungit genom huset. Vet i tusan om jag vill åka till Halmstad imorn. Bara för att inte Missie är hemma.. =(

Jaja, tillbaka till pluggandet.

Jessica

Äntligen!

Yes, kom hem från world class strax efter 8. Passade en så sjukt söt 3-åring, hon kunde allt och pratade riktigt bra! Efter det gjorde jag mary sällskap i träningen.. eller ja.. gick några minuter och körde sen lite styrka. Att springa var ju inte direkt på tal men jag får ta och börja lite lungt! Skönt att komma igång lite i varje fall.

När jag kom hem lagade jag och pappa lite mat. Eller ja vi värmde köttfärssåsen som mamma hade gjort! Riktigt gott. Just nu är det paus i fotbollen. Holland leder med 1-0. Kom igen nu Sverige!

Har också kollat på biljetter till Chris Brown konserten den 23 januari. Hade varit så grymt kul!

Nej, nu ska jag ta och stänga av datorn, göra mig i ordning för sängen och sedan kolla på andra halvlek av fotbollen. Måste skynda nu. God natt!
(Jag förskökte lägga in bilder men det funkade inte)

Jessica

Noooooo.

Världens tabbe. Sitter i skolan just nu och lyckades precis ta bort hela min svenska mapp där jag har alla mina arbeten samt redovisningen till imorn! Det händer bara inte.  Jag är så sjuk bra! Attans asså..

Maria och Tilda är dock hur glada som helst och visar glatt alla bilder från fotbollsgalan. Mary har ju sina älsklingar som hon fnissar lite över ;) haha. Lycka till gumman, det börjar ju ta sig i varje fall!

Eftersom att jag inte har så mycket att göra nu när det enda jag skulle ha gjort inte går, tror jag att jag ska sno emmas data och kolla ett avsnitt av one tree hill..

Ikväll blir det antagligen lite arbete på world class. Sen kommer pappa hem igen. Annars får vi väl se.. =)

Jessica

Trötter..

Förkyldningen sitter fortfarande i och tröttheten är så där lagom stor just nu. Missat en massa träning och inomhus fotbollen idag är ju bara så kul! Hade velat testa mina nya skor också. Måste ju se om dom duger! =) Men just nu känner bara för att krypa ner i sängen med lite choklad och kolla på några avsnitt av The Hills! Dock måste jag försöka plugga inför geografiprovet imorgon och skriva klart romananalysen som är till på torsdag.. Engelskaredovisningen gick faktiskt riktigt bra idag och rösten höll som tur var! ;)

Fyra dagar kvar till avresa, väskan är packad och längtan är enorm. Två varma veckor, (får man ju hoppas), ska bli så otroligt underbart! Måste bara inhandla lite småsaker innan resan. Som tur är ska syster till ullared imorgon och kan förhoppningsvis köpa lite där.

Dagarna rullar på och nu är det redan kväll. IGEN. Jag lagade nyss lite mat till mig själv, gottgott.. lax och wook, MUMS!Nu ska jag ta och lägga in lite låtar på min nya ipod som jag fick av Frida! Härligt. Hoppas att jag får plats med lite fler låtar på den här än på den förra. Troligt..

Ha en bra tisdagskväll!

Jessica

Sjukling

Jahopp, så bröt förkylningen ut rejält igår vill jag lova! Förfesten var absolut lyckad men som senare ledde till det sämre=( Idag har jag inte orkat göra mycket. Packat lite inför resan, fått i mig lite mat och läst några sidor i naturkunskapsboken. Stort prov imorgon och just nu känns det inte jätte bra. Förkylningen kom ju inte så lägligt nu med allt som ska hinnas med före resan, menmen. Vi får ta det som det kommer.. Nu ska jag gå och lägga mig. Har kämpat dom sista timmarna för att inte somna i Nk boken. Får hoppas att jag får tillbaka min röst imorgon, det skulle behövas.

Jessica

Fredag

Fredagar är alltid efterlängtade! Idag hade vi redovisning i skolan om antiken. Bilder kommer senare;) Det blev dock en lång dag som planerat men pluggandet gick inte riktigt vägen. Hade ju möte med Mary och Lojs. En riktigt bra avslutning på skolveckan i varje fall! Nu ska jag kila upp och byta om och ladda inför fotbollsträningen. Konstgräs och spel, förhoppningsvis!

Jessica


Bort från allt pluggande

Naturkunskap, Svenska, Engelska, Spanska, Geografi, Matte. Idag har det varit fullt upp med pluggande. Redovisning i svenska imorgon så måste vara förberedd på det. Det är så himla mycket nu med två extra ämnen och sedan måste jag redovisa allt före eftersom att jag är borta i två veckor. Men men, det löser sig. Nu tänkte jag ta en paus och springa upp och fixa lite i mitt rum innan träningen kl 19. För sen när jag kommer hem är mamsen här! På tal om träningen kan jag väl inte direkt säga att det är någonting att se fram emot, LÖPTRÄNING.. Men det blir säkert bra! ;) Det behövs om inte annat!

Måste skynda mig nu..

Jessica

Första inlägget!


Bestämde mig idag för att skaffa en blogg. Tänkte egentligen vänta tills USA, men så blev det inte. Det är lång tid kvar med det närmar sig sakta men säkert!

Idag har jag pratat med min syster över telefon, hon hjälpte mig att leta igenom garderoben i Halmstad efter kläder som kanske ska med till Gran Canaria nästa vecka. Nu är det bara tio dagar kvar, sedan blir det sol och bad! Herregud vad efterlängtat!

Kom nyss hem från World Class. Jag och Maria kämpar på med träningen. Promenerade lite och körde sedan styrka. Det kändes bra idag förutom att tröttheten tog över i slutet av träningen. Får ta igen den sömn nu som jag inte fick i helgen. Blev dock en oförglömlig helg!

Jessica

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0